Header Ads

Χαρτονόμισμα των Σκοπίων, σας παραπέμπει σε κάτι;

Αυτό που συμβαίνει με τη δικομματική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Τσίπρα – Καμμένου, έχει ξεπεράσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο όριο ανοχής εκ μέρους των σκεπτομένων Ελλήνων. Κυβέρνηση, «Συστημικά» Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε συνεργασία με εργοδοσίες και δημοσιογράφους έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα Εθνικού ξεπεσμού και παραπλάνησης του Ελληνικού κοινού. Έχουν πάρει αυτοδικαίως επάνω τους το δικαίωμα να λένε την ημέρα νύχτα και το ψέμα αλήθεια, χωρίς να λογοδοτούν ούτε καν στη Δικαιοσύνη, την οποία προσπαθούν να ποδηγετήσουν.
Ειδικά από την ημέρα, που έσφιξαν τα πράγματα για την υπερατλαντική δύναμη και θέλει να εντάξει, για δικούς της λόγους και αιτίες τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ξεσαλώσει. Με χίλιους δύο τρόπους, ειδικά μετά τα δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα προσπαθεί να εθελοτυφλεί και κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για τη θέληση του Ελληνικού Λαού να μη χορηγηθεί το όνομα «Μακεδονία» στου Σλάβους. Μιλάνε όλοι για διαπραγματεύσεις και ότι αυτές θα πρέπει να γίνουν σε χρόνο ρεκόρ, ώστε να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ μέχρι τον Ιούλιο τρέχοντος έτους. Αν είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν δεκάδες προαπαιτούμενα, τα οποία παραβλέπει η παρά φύσιν ασέλγεια Κυβέρνηση της Αριστερο Δεξιάς.
Κυβέρνηση και ΜΜΕ μας κοιμίζουν, αφού το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις κι΄εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, βολεμμένοι στον καναπέ του σπιτιού μας, το οποίο σε λίγο δεν θα μας ανήκει. Φίλοι μας, όπως λέγει παρακάτω και ο el.gr, ο σημερινός εχθρός είναι εντός των πυλών και ένα όπλο του είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών … που επιβάλουν άγνοια και απάθεια! Νιρβάνα και σ΄όποιον αρέσει. Αν αυτό δεν ενέχει πνεύμα καθημερινής πλύσης εγκεφάλου, τότε τι είναι ο Αλυτρωτισμός; Κάθε συνέχεια στις διαπραγματεύσεις υπό την διαμεσολάβηση του Μ. Νίμιτς πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ γιατί υπό καθεστώς έννομης Τάξης και Δημοκρατίας οδηγεί τη δικομματική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σε δίκη για Εθνοπροδοσία.
Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ μαζί μας και με ανθρώπους, που πιστεύεις ότι θα το αξιοποιήσουν ορθά για το συλλογικό καλό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κληθούμε να συμβάλουμε στην οργάνωση και διοίκηση της πολιτείας μας, βασισμένη σε υγιείς βάσεις, αλληλοσεβασμού και ενεργού παρουσίας εντός της. Δες το χαρτονόμισμα του ενός Μακεδονικού, που κυκλοφορεί στα Σκόπια και πες μας, αν δεν οδηγεί κατ ευθείαν σε αλυτρωτισμό. Κι΄ εμείς διαπραγματευόμαστε τον εαυτόν μας, βρε ανθέλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια