Header Ads

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 4-0


Τα γκολ: Τριμπόνιας 2΄, Λύγκος 60΄και 88΄, Τζανέτος 72

Την 24η νίκη της πέτυχε Το Σάββατο στην 24η αγωνι­στική ημέρα για το Πρωτ’α­θλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας ο Α.Σ. Κοριν­θος 06, στο ΔΑΚ Κορίνθου, ε­πί του αξιόμαχου Ισθμιακού με σκορ 4-0. Με τον αγώνα αυτόν η ομάδα της Κορίνθου πέτυχε 109 γκολ στο πρωτά­θλημα κάτι φυσικά που απο­τελεί ίσως πανελλήνιο ρεκόρ σε πρωτάθλημα Ερασιτεχνικό Α’ κατηγορίας ομάδα να έχει πετύχει σε 24 αγώνες ισάριθ­μες νίκες με μέσο όρο τερμά­των 5,5 κ’αθε φορά.. 
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Α΄ ημιχρόνου ήταν το γε­γονός ότι ο τερματοφύλακας των νικητών Κεμαλάϊ, έπια­σε για πρώτη η δεύτερη φο­ρά την μπάλα στο 40 λεπτό του αγώνα. Οδηγούμενοι από τον εκπληκτικό αρχηγό Βασί­λη Φίλη οι παίκτες του Σταύ­ρου Μπινιάρη έφτασαν άνε­τα στη νίκη και πάνε με αισι­οδοξία στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του επόμενου Σαβ­βάτου στο Γήπεδο Ιωνίας κό­ντρα στον ΠΑΣ Κόρινθος, που απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας. Κι΄αυτό, ε­νώ εκκρεμεί παραδόξως στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε­ΠΟ, έφεση για τους τρεις βαθ­μούς που έχασε η Κόρινθος 06 στον νικηφόρο αγώνα της επί του ΠΑΣ Κόρινθος, επειδή κάποιος Τ/Σ μετέδωσε τον α­γώνα χωρίς σχετική άδεια από την ΕΠΣ Κορινθίας. 
Αν ήταν δε λίγο προσεκτι­κοί στη τελική προσπάθεια και λόγω του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Γεράρ­δου, ίσως το σκορ να ήταν δι­πλάσιο. Παρόλα αυτά όμως είδαμε να ξετυλίγεται μπρο­στά μας η γνωστή ομάδα του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη με το αγωνιστικό πάθος, το ο­μαδικό παιχνίδι, την αλληλο­κάλυψη, την συμπαγή άμυνα και τη φαρμακερή επίθεση, που με περίτεχνους συνδυα­σμούς πέτυχαν τέσσερα πα­νέμορφα γκολ. Μερικές φο­ρές οι παίκτες των γηπεδού­χων έκρυβαν κυριολεκτικά τη μπάλα και σαν σε προπόνηση έκαναν το παιχνίδι τους! 
Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Τριμπόνιας με δυνατή καρ­φωτή κεφαλιά μετά από αρι­στοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Φίλη, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 60’ ο Αργύρης Αράπογλου σέρβιρε στον πρώτο σκόρερ του πρω­ταθλήματος Μανώλη Λύγκο για το 2-0 με ωραία προβολή. Στο 72’ ο Αράπογλου εκτέλε­σε κόρνερ και ο Τζανέτος πέ­τυχε το 3-0, ενώ το σκορ έ­κλεισε ο Μανωλης Λύγκος στο 88’ μετά τη πάσα «παρ­το -βάλτο « του Πέτρου Δη­μητριάδη. 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η δι­αιτησία του Θανάση Ρούσ­σου, ενώ οι βοηθοί Κλεπε­τσάνης και Σινγκ με μικρολά­θη στα οφσάϊτς 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλά­ϊ, Γκουριώτης, Φίλης, Τριμπό­νιας, Μαυρέλης, Λαζάρου, Χατζησοφρωνίου (85’Οικονό­μου ), Τζανέτος (80’Βρενόζι ) Αράπογλου (75’ Βάσος) , Λύ­γκος, Χρυσαφίδης (62’ Δημη­τριάδης ). 

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ :Γεράρδος, Στρατίκης 1 (85’ Στρατίκης 2), Σούλας, Οικονόμου, Τζίνη, Εσμέτοφ, Αλειφτήρας, Μού­τσος, Μιχάλαρος (49’ λτ Τερ­ζίου), Παπαηλιού (77’ Σιού­ντρης ), Γκούμας 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια