Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α΄κατηγ. 21η αγωνιστική : Αδιαμφισβήτητος Νικητής : Α.Σ.Πανκαμαριακός – ΑΣ Κόρινθος 06 : 0-3


 Την 21η νίκη της στο πρωτάθλημα καμάρωσε η ο­μάδα Α.Σ. Κόρινθος 06 στο γήπεδο Ξυλοκάστρου με τον Πανκαμαριακό, τον οποίο νί­κησε άνετα με 3-0. Τρία πανέ­μορφα γκολ (...φυσικά κανέ­να δεν ήταν πιαστό όπως στο βόλεϊ ...), τρία δοκάρια, κεφα­λιές και σουτ, πολλές χαμέ­νες ευκαιρίες και φυσικά ποι­οτικό ποδόσφαιρο από πλευ­ράς φιλοξενουμένων, που έ­καναν ό,τι ήθελαν στο γήπε­δο. Επίσης το ποδοσφαιρικό μενού είχε και δύο καλές ευ­καιρίες για γκολ των γηπεδού­χων, όταν βέβαια το ματς είχε κριθεί. Τα πάρα πάνω συνθέ­τουν την εικόνα της 21η; αγω­νιστικής ημέρας της Α΄κατηγο­ρίας της ΕΠΣ Κορινθίας. 
Όπως συνηθίζει ο Α.Σ. Κό­ρινθος 06, μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και μόλις στο 2’ προ­ηγήθηκε με 1-0, με τον Τζανέ­το με ωραία κεφαλιά να εκμε­ταλλεύεται την ασίστ σέντρα του αρχηγού Βασίλη Φίλη. Στο 13’ ο Σάντα, στο 32’ Χρυσα­φίδης και στο 33’ ο Μαγγί­νας , σημάδεψαν τα δοκάρια του γκολκήπερ Χρόνη, αλλά ο Μανώλης Λύγκος ένα λε­πτό αργότερα την ... έσπασε στους συμπαίκτες του γράφο­ντας με ωραία προσπάθεια το 2-0 για την ομάδα του. Χαλά­ρωσαν για λίγο οι παίκτες του Σταύρου Μπινιάρη δίνοντας την δυνατότητα στους γηπε­δούχους να κάνουν δύο κα­λές ευκαιρίες , με τον Ντοντά­ϊ στο 36’, το φάουλ του οποί­ου απέκρουσε με υπερέντα­ση ο Σκούρτης, ενώ στο 43’ ο Λεντέρης δεν εκμεταλλεύτη­κε το γλίστρημα του Μαυρέλη και φάτσα με τον Σκούρτη έ­στειλε τη μπάλα άουτ, αφού ο πολύ καλός τερματοφύλα­κας της Κορίνθου 06 του είχε κλείσει το οπτικό πεδίο. Αυτή ήταν η εικόνα του μεστού Α’ ημιχρόνου. 
Στο Β ‘ ημίχρονο ο Λύγκος αιφνιδίασε τους πάντες στο 48’ και με ένα καταπληκτικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώ­να. Με πολλές αλλαγές και με οικονομία δυνάμεων οι παί­κτες του Στ. Μπινιάρη, δεν εί­χαν πρόβλημα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στους φιλότιμους παίκτες του Παν­καμαριακού. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Καλαράς. ΒΟΗ­ΘΟΙ :Μπουρτζοβιτης-Ν. Τσο­λάκης που και οι τρεις πέρα­σαν απαρατήρητοι. 
Α.Σ. ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑ­ΚΟΣ:Χρόνης, Kalvakanti, Σε­λαμάϊ, Δεσποτέλης, Τακου­μάκης, Γεωργόπουλος, Ρο­ντρίγκεζ, Δεδάκης, Λεντέρης, Ντοντάϊ, Πάλλας. Έπαιξαν και οι : Ragas, Χαριστάνης, Αλεξό­πουλος. 
Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκούρ­της, Τριμπόνιας, Φίλης, Μαγ­γίνας, Μαυρέλης, Αράπογλου (73’ Οικονόμου ), Σάντα (77’ Βάσος ), Χατζησοφρωνίου, Χρυσαφίδης, Λύγκος (65’ Τζα­νέτης ), Τζανέτος (77’Δημη­τριάδης ). 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια