Header Ads

ΕΠΣ Κορινθίας Α΄κατηγ. 23η αγων. : ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 : 0-3


Άνετα και χωρίς να ιδρώ­σει ο Α.Σ. Κορινθος 06 πέρα­σε νικηφόρα και από το γή­πεδο Βέλου την 23η αγωνι­στική ημέρα του Πρωταθλή­ματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας. Νίκησε καθα­ρά την τοπική Ελλάδα με 3- 0. Ο προπονητής των φιλο­ξενουμένων Σταύρος Μπινιάρης, καταξιωμένος γυ­μναστής της πόλεώς μας, ξεκίνησε τον αγώνα με νέ­α πρόσωπα σε σχέση μέ την 11αδα του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΚ «Σπύρος Νικας «. Λογικά και εμπειρικά σκεπτόμενος, φησε εκτός βα­σικής 11αδας τους Τζανέτο, Μαυρέλη, Αράπογλου και Λύγκο , (οι τρεις πρώτοι πέ­ρασαν στο παιγνίδι, ως αλ­λαγή ), για να πάρουν ανά­σες από τα συνεχή παιγνί­δια σε πρωτάθλημα και κύ­πελλο. 
Χωρίς λοιπόν, να πιάσει μεγάλη απόδοση η Κορινθος 06 πέτυχε αυτό, που ήθε­λε, κόντρα στην νεανική ο­μάδα του Γιάννη Αναστασι­αδη. Πέτυχε τρία γκολ, είχε κεφαλιά του Μίμη Χρυσαφί­δη στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του νεαρού, αλλά τα­λαντούχου τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βαγγέλη Τριαντάφυλλου στο 67’ και δημιούργησαν οι παίκτες της πληθώρα ευκαιριών να δι­ευρύνουν το σκορ, που πέ­τυαν: Στο 20’ ο Πέτρος Δη­μητριάδης με ωραία προβο­λή άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο 06, ενώ ο ίδιος παί­κτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέ­λεση πέναλτι (ανατροπή Βά­σου αποΤάλιο) διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του. Αύξησε το σκορ σε 2-0. Το τελικό 3- 0 πέτυχε στο 63’ με καταπλη­κτικό μακρινό σουτ ο Σάκης Τζανέτος. 
Η γηπεδούχος ομάδα, δι­αθέτει κάποιες αξιόλογες μονάδες, αλλά σε αυτόν τον αγώνα δεν μπόρεσε να αντι­παραταχθεί στη σφρυγιλή ο­μάδα της Κορίνθου, η οποί­α διαθέτει σύνολο αχτύπη­το, αφού σ΄ αυτόν τον αγώ­να πέτυχε το απόλυτο 23 νί­κες σε 23 αγώνες πρωτα­θλήματος. 
Συμπερασματικά άνετη νίκη χωρίς μεγάλη απόδο­ση, αλλά αρκετό να εντυπω­σιάσει δύο παλιές δόξες του Ολυμπιακού και του ελληνι­κού ποδοσφαίρου, που πα­ρακολούθησαν τον αγώνα. Τον Παναγιώτη Κελεσίδη και τον Αντρέα Μποόοβα. Μά­λιστα ο παλαίμαχος διεθνής γκολκήπερ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους τερματοφύλακες των δύ­ο ομάδων, ιδιαίτερα για τον 17χρονο Τριαντάφυλλο των γηπεδούχων. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Πέτρος Ψυ­χογιός, με βοηθούς τον Σά­νος και Ξενόπουλο (πολύ καλοί και οι τρεις ). 

ΕΛΛΑΣ: Τριαντάφυλλος, Μακρόπουλος, Κόρρο, Τά­λιος, Νάκος (76’ Κακαβελά­κης ), Κουτρουμπάνος, Ανα­στασιάδης, Μπίτζιος, Xheri (46’ Καραχάλιος ), Ντερβίσι, Αγγελόπουλος. 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης(46’ Τζα­νέτος ), Τριμπόνιας (67’ Τζα­νέτης ), Λαζάρου, Οικονό­μου, Σάντα (33’ λ.τ.Αρά­πογλου ), Χατζησοφρωνίου (56’Μαυρέλης ), Χρυσαφί­δης, Δημητριάδης, Βάσος. 

Και … από τα ευτράπελα 

ΣΗΜ.1:Μπράβο και ξα­νά μανά μπράβο οι βραβεύ­σεις των διαιτητών του τε­λικού κυπέλλου ΕΠΣ Κοριν­θίας. Πολλοί φίλαθλοι από­ρησαν και μάλιστα γιουχάϊ­σαν. Οι άνθρωποι, όμως, κά­που προσφέρουν υπηρεσί­ες και έπρεπε να τιμηθούν. Σωστό... 

ΣΗΜ.2 :Μπράβο και στο πρόεδρο, που πρόσφε­ρε «καρύδια» ... αποτεινόμε­νος σε ένθερμο φίλαθλο της Κορίνθου 2006.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια