Header Ads

ΕΤΣΙ Τα βλέπω : Γιατί κρατάνε σιγή ιχθύος στο Λαθρομεταναστευτικό ;

Την πλειοψηφία της Κορινθί­ας κοινής γνώμης απασχολεί σο­βαρά η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολί­τη Γιάννη Πανούση σχετικά με τα Κέντρα Κράτησης. Την ώρα, που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζε­ται να αφήσει ελεύθερους τους λαθρομετανάστες από τα κέ­ντρα κράτησης, ανά την Ελλάδα εξαιτίας της «ντροπής» που νοιώ­θει, όπως ανέφερε, προκαλούν εθνικό σοκ τα στοιχεία της Ελλη­νικής Αστυνομίας. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που έχει κα­τακλύσει την χώρα τείνει να υ­περβεί τον πληθυσμό των Ελλή­νων εντός ολίγων ετών.
Ειδικά το προηγούμενο έτος «συνελήφθησαν», χωρίς δικαίω­μα απέλασης για παράνομη εί­σοδο στη χώρα μας 77.263 άτο­μα έναντι 43.002 το έτος 2013. Επάνω, που πήγαινε ο αριθμός να μειωθεί προέκυψαν οι εκλο­γές, που απαρίθμησαν κυβέρνη­ση και Υπηρεσίες Ασφαλείας με το παραπάνω επικίνδυνο εθνικά αποτέλεσμα.
Η καθένας μπορεί να κατα­νοήσει και να θορυβηθεί τι πρό­κειται να συμβεί με την αλόγι­στη πρόθεση της δικομματικής κυβέρνησης να απελευθερώσει χιλιάδες λαθρομετανάστες. Θα κυκλοφορούν οι εν λόγω απρό­σκλητοι μουσαφίρηδες ανά τις πόλεις και τα χωριά, κατά βού­ληση, αφού προηγουμένως θα έχει λαδωθεί το στομάχι τους και κορεστεί από την πείνα, ως τρό­φιμοι στα μετονομασθέντα «Κέ­ντρα Φιλοξενίας», σε βάρος και από το υστέρημα του ελληνικού λαού, ο οποίος λιμοκτονεί.
Πέρα από την «ντροπή» που λέγει ότι αισθάνεται ο Υπουργός μας και τα άλλα θέματα που α­φορούν μόνο τον ίδιον τον συ­ναισθηματικό του ρόλο και κανέ­ναν νομοταγή Έλληνα πολίτη, ο ελληνικός λαός απαιτεί άμε­σα λύσεις για να σταματήσει αυ­τή η μάστιγμα της λαθρομετανά­στευσης σε μια χώρα με μικρό πληθυσμό, δημογραφικό πρό­βλημα στο κόκκινο, που κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό του ξένου και παράνομου στοι­χείου. Αν θέλει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προσφέρει κα­λό στην πατρίδα μας, να καταγ­γείλει μονομερώς τις Συμφωνί­ες Μάαστριχτ και Δουβλίνο Ι και ΙΙ, ώστε να πάψει να υφίσταται κώλυμα απέλασης των λαθρο­μεταναστών..Κάθε τι άλλο, πα­ραπέμπει σε μελλοντικό αφανι­σμό του ελληνικού στοιχείου, το οποίο επιβουλεύονται, οι πάτρω­νες της Ελλάδας και τα μίσθαρνα ντόπια όργανά τους…
Ερωτήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη: Γιατί δεν δί­νουν πλέον αριθμό εισερχομέ­νων παράνομα λαθρομετανα­στών παρά μόνο θαλασσοδαρ­μένους και παιδιά που πνίγονται; Πόσοι ξένοι βρίσκονται στην Ελ­λάδα και γιατί δεν αντιδρά κανέ­να κόμμα για τους φράκτες στα β. σύνορά μας; Προτίθενται να κλείσουν τα κέντρα κράτησης ό­πως το 6ο Σ.Π.;

Δεν υπάρχουν σχόλια