Header Ads

Θύμα ξυλοδαρμού ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κορινθίας Γκρούτσης

Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κορινθίας και άλλοτε ανα­πληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Δημήτρης Γκρούτσης, δέχτη­κε επίθεση το βράδυ της Δευ­τέρας (19/3) από κουκουλο­φόρους και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της το­πικής Ένωσης. 
Επίθεση από κουκουλο­φόρους δέχτηκε στις 23.00 τη Δευτέρα (19/3) ο Δημή­τρης Γκρούτσης. Ο αρχιδιατη­τής της ΕΠΣ Κορινθίας και άλ­λοτε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, χτυπήθηκε από κου­κουλοφόρους, με αποτέλε­σμα να μεταφερθεί στο Γε­νικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Γκρούτσης ανέφερε στο peloponnisosnews.gr για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε: 
«Μετά τη δευτεριάτικη συ­γκέντρωση των διαιτητών, πήγαμε μία παρέα εξ’αυτών να φάμε, ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Γύρω στις 23:00μ.μ. στην περιοχή του στρατοπέδου όπου βρισκό­μασταν, πήγα να πάρω το αυ­τοκίνητό μου για να φύγω. Πί­σω από το δικό μου αυτοκίνη­το, υπήρχε ένα άλλο, από το οποίο την ώρα που επιβιβα­ζόμουν στο όχημά μου, βγή­καν από το πίσω ΙΧ δύο άτο­μα από αριστερά και μάλλον άλλο ένα άτομο από δεξιά, οι οποίοι μου επιτέθηκαν και με γρονθοκόπησαν σε κεφά­λι και πλευρά. Με κλότσησαν και στο τέλος, λίγο πριν ολο­κληρωθεί το συμβάν, μου εί­πε ένας από αυτούς: Κάνε κα­λούς ορισμούς ρε. Στην συνέ­χεια ειδοποίησα την Αστυνο­μία, πήγα στο νοσοκομείο και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώ­στων». 
Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθί­ας συνεδρίασε το απόγευ­μα της Τρίτης (20/3) στα γρα­φεία της προκειμένου να λη­φθούν αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρ­μό που δέχθηκε ο Δημήτρης Γκρούτσης και συμφωνήθηκε η αναβολή όλων των πρωτα­θλημάτων της ΕΠΣ. 
Πηγή: Sport24.gr 

Η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Διακόπτει τους αγώνες επ΄ αόριστον 
Προς τα Μέλη και τα Τοπι­κά ΜΜΕ 
20 ΜΑΡΤΙΟΣ 2018: Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ΄αριθμ. 14/20.3.2018 από­φαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Κοριν­θίας καταδικάζεται η επίθεση που δέχθηκε ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κορινθίας Γκρούτσης Δημήτριος από αγνώστους στις 19.3.2018 το βράδυ με αποτέλεσμα τον τραυματι­σμό του. Αποφασίζει ομόφω­να όπως διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα όλων των κα­τηγοριών επ΄ αόριστον. ΔΕΛ­ΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.3.2018 
Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κοριν­θίας 

Δηλώσεις του Χρήστου Βλαχοπάνου για την Αναβολή των Αγώνων Ποδοσφαίρου: Η Φωνή μας εισακούστηκε 
Κόρινθος, 20-03-2018: Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας Χρή­στος Βλαχοπάνος, προέ­βη στην παρακάτω δήλωση για την επ΄αόριστο Αναβολή των αγώνων στα πρωταθλή­ματα της ΕΠΣ Κορινθίας, με­τά τον άγριο ξυλοδαρμό Αρ­χιδιαιτητή από άγνωστους κουκουλοφόρους: Η επιθυ­μία που εξέφρασα στον Πρό­εδρο της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Τσι­χριτζή για απονομή δικαιοσύ­νης, σεβασμό στο πρόσωπο του Αρχιδιαιτητή, εισακού­στηκε. Στη συνέχεια καταδί­κασε τον ξυλοδαρμό του κ. Δημήτρη Γκρούτση χθες βρά­δυ από κουκουλοφόρους και κάλεσε τις κορινθιακές ομά­δες να καταδικάσουν το πε­ριστατικό. 

Καταδικάζουν την τρομοκρατία με στόχο τη διαιτησία 
Διάφορα Αθλητικά Σωμα­τεεία, που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες Πρωταθλημά­των στις διάφορες κατηγορί­ες Ποδοσφαίρου με δηλώσεις και έγγραφα καταδικάζουν τα έκτροπα και την άνανδρη ε­πίθεση κατά του Αρχιδιαιτητή της Επιτροπής διορισμού διαι­τητών αγώνων Ποδοσφαίρου στην Κορινθία. Μέχρι στιγμής με σχετικές δηλώσεις καταδί­κασαν την ενέργεια των κου­κουλοφόρων η ΕΠΣ Κορινθί­ας, ο ΣΔΠ Κορινθίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος, ο Α.Σ. Κόρινθος 2006. Ο Α.Σ. Παννεμεατικός, ο Α.Σ. Τενεάτης Αθικίων, και ακολουθούν άλλοι Σύλλογοι. Η κυριότερη καταδίκη της α­πεχθούς ενέργειας προέρχε­ται κυρίως από την Αθλητική Κοινή Γνώμη του Νομού μας, η οποία δεν επιθυμεί να υιο­θετηθούν πράξεις βίας πεζο­δρομίου στην Αθλητική ζω­ή της Κορινθίας. Για κάθε πα­ρατυπία μία οδός υπάρχει και αυτή είναι η Καταστατική ο­δός της Ένστασης και ¨Έφε­σης για όλα τα Όργανα του Ελληνικού Αθλητισμού… 

Δεν υπάρχουν σχόλια