Header Ads

Εντυπωσίασε η μεστή ενδιαφέροντος παρέμβαση του Γιάννη Λαρσινού : Η Οικονομική Ελευθερία της χώρας περνάει μέσα από την Ανάπτυξη ...και θα την κάνουμε εμείς!

Τρίπολη, 28-02-2018:


Ο Συμπολίτης μας, Κορίνθιος Επιχειρηματίας Γιάννης Λαρσινός, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις και ακόμα πιο σπάνια επιλέγει να μιλήσει σε ευρύ κοινό. Είναι γεγονός λοιπόν ότι μιλάει όταν έχει κάτι σημαντικό να πει. Έτσι λοιπό την Τρίτη, συμμετείχε στις εργασίες της θεματικής ενότητας: Υποδομές, Ψηφιακά Δίκτυα και Μεταφορές, στο 10ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Ο κ. Λαρσινός ζήτησε τον λόγο και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέμβαση, που καθήλωσε τους ακροατές και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης .
Μιλώντας, ως Έλληνας επιχειρηματίας, που επενδύει στην χώρα του, πληρώνει φόρους και πάνω από όλα με έλληνες προσωπικό και 98% Πελοποννήσιους, αλλά και ως Πελοποννήσιος, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα, ως «αδαμαντωρυχείο».
Στην παρέμβασή του έκανε ιδιαίτερη μνεία και συνεχάρη το προσωπικό του Ιδιωτικού τομέα και ορισμένους του δημοσίου, τους πιο σκληρά εργαζόμενους Ευρωπαίους όπως τους χαρακτήρισε, παρ όλη την δυσφήμιση που έχουμε υποστεί. Μιλώντας, ως Κορίνθιος, ζήτησε μια χάρη – όπως είπε- για την Κορινθία: Να αναλάβει το Φράγμα του Ασωπού το Υπουργείο του κ. Σπίρτζη για να προχωρήσει επιτέλους αυτό το κρίσιμο για τον τόπο μας έργο.
Ολοκληρώνοντας, για μία ακόμα φορά, όπως συνηθίζει, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και το προσωπικό της Εταιρίας Λαρσινός Α.Ε. , που μαζί δίνουν ένα πολύ δύσκολο αγώνα, όπως επισήμανε απευθυνόμενος στην ηγεσία του Υπουργείου. Όλοι μαζί δουλεύουν, τόνισε εμφαντικά, για την Εταιρία και κατ΄ επέκταση για εσάς, παράγοντας δημόσιο προϊόν, όπως είπε και καταχειροκροτήθηκε.
Ως τοπικό δημοσιογραφικό όργανο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ένα σημαντικό γεγονός, που έχει σχέση με τον Όμιλο ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. Οι αείμνηστοι ιδρυτές της Εταιρείας, Ευγενία και Ηλίας Λαρσινός, ξεκίνησαν από αγάπη για την Κορινθία μία Εταιρεία, που οραματίστηκαν να έχει τοπικό κοινωνικό και επιχειρηματικό στόχο. Ο πρόωρος χαμός του Άρχοντα της πόλεώς μας, Ηλία, που άφησε πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, ξεδίπλωσαν τις πτυχές της γνήσιας Ελληνίδας Μάνας, που κράτησε μετά το μεγάλο σεισμό του 1981 όρθια την Εταιρεία και παράλληλα μεγάλωνε τα δύο της αγόρια.
Μετά την αποφοίτηση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο του Χρήστου και του Γιάννη και την περάτωση των Στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, η Μάνα Επιχειρηματίας, βρήκε στήριγμα από τους άνδρες πλέον της Οικογένειας και ο αρχικός πυρήνας της Εταιρείας άρχισε την ανοδική του πορεία. Αναπτύχθηκε σε ΄’Ομιλο¨ του είδους και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Το δομικό υλικό, που παράγεται από τον Όμιλο ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. με τη σύμπραξη μίας Ορθολογικής Διοίκησης, υπό την Προεδρία του Γιάννη Λαρσινού, που συνεργάζεται εποικοδομητικά με μία ομάδα τεχνοκρατών και με προσωπικό, που στάθηκε κοντά στην Εταιρεία σε χρόνια Μνημονιακής Οικονομικής κρίσης, έχει γίνει πλέον πατέντα. Αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Ποιότητας και τα έργα, που αναλαμβάνει η Εταιρεία σε μεγάλους Δημόσιους Διαγωνισμούς, έχουν τη σφραγίδα του Ομίλου ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.
Το μέλλον της Εταιρείας, παρά τη δύσκολη εποχή, προοιωνίζεται λαμπρό!...

Δεν υπάρχουν σχόλια