Header Ads

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Αυτοβιογραφίας του Διεθνούς γκολκίπερ Ολυμπιακού και Εθνικής

*Του Παναγιώτη Κελεσίδη

Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσίασε το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων, το βιβλίο του «Το Λιοντάρι του Θρύλου «. Πρόκειται για τον μεγάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, του Πανσερραϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Παναγιώτη Κελεσιδη. Στη βιβλιοπαρυσίαση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης, ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. και πρόεδρος της ομάδας Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράττης ( και Αντιδήμαρχος ), ο δημοτικός σύμβουλος Παν. Πέτρου, οι προπονητές Γ. Τσουμάνης , Μ. Μπισμπίκης και Θ. Ασβεστάς, ο Παρασκευάς Δαρκαδάκης, ο καθηγητής και Τεχνικός Ηγέτης της Εθνικής Νέων Γιάννης Κόλλιας και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.
Την παρουσίαση του βιβλίου με την αυτοβιογραφία του αίλουρου των γηπέδων Παναγιώτη Κελεσίδη, έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπονόβας (το ...μηχανάκι ), ο οποίος είναι και ο μάνατζερ του Παναγιώτη. Στη συνέχεια, αφού οι προαναφερθέντες είπαν πολλά για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, τον λόγο πήρε ο Κελεσίδης, ο οποίος συγκινημένος αναφέρθηκε σε περιστατικά, που σημάδεψαν την καριέρα του χωρίς βέβαια να λείψουν και τα πικάντικα της μεστής καριέρας του διεθνούς παλαιμάχου γκολκίπερ.

Η εκδήλωση τελείωσε με αφιερώσεις από την πλευρά του στο βιβλίο του, για το οποίο αναφέρθηκε ότι ήταν «κατάθεση ψυχής «όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Η φιλοξενία της Δημοτικής Αρχής και του Δ. Δ. Αγ.Θεοδώρων ήταν άψογη!...

Δεν υπάρχουν σχόλια