Header Ads

ΕΞΩ από τα δόντια : Χειροτερεύει η κατάσταση, αλλά μας το κρύβουν


Πριν από δύο χρόνια από την ίδια στήλη επισημαίναμε ότι:
Την πλειοψηφία της Κοριν­θίας κοινής γνώμης απασχολεί σοβαρά η δήλωση του Ανα­πληρωτή Υπουργού Προστα­σίας του Πολίτη Γιάννη Πανού­ση σχετικά με τα Κέντρα Κρά­τησης. Την ώρα, που η ελλη­νική κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερους τους λαθρομετανάστες από τα κέ­ντρα κράτησης, ανά την Ελλά­δα εξαιτίας της «ντροπής», που νοιώθει, όπως ανέφερε, προ­καλούν εθνικό σοκ τα στοι­χεία της Ελληνικής Αστυνομί­ας. Ο αριθμός των λαθρομετα­ναστών, που έχει κατακλύσει την χώρα τείνει να υπερβεί τον πληθυσμό των Ελλήνων εντός ολίγων ετών.
Ειδικά το προηγούμενο έ­τος «συνελήφθησαν», χωρίς δικαίωμα απέλασης για πα­ράνομη είσοδο στη χώρα μας 77.263 άτομα έναντι 43.002 το έτος 2013. Επάνω, που πήγαι­νε ο αριθμός να μειωθεί προ­έκυψαν οι εκλογές, που απα­ρίθμησαν κυβέρνηση και Υπη­ρεσίες Ασφαλείας με το παρα­πάνω επικίνδυνο εθνικά απο­τέλεσμα.
Η καθένας μπορεί να κα­τανοήσει και να θορυβηθεί τι πρόκειται να συμβεί με την α­λόγιστη πρόθεση της δικομμα­τικής κυβέρνησης να απελευ­θερώσει χιλιάδες λαθρομετα­νάστες. Θα κυκλοφορούν οι εν λόγω απρόσκλητοι μουσαφί­ρηδες ανά τις πόλεις και τα χω­ριά, κατά βούληση, αφού προ­ηγουμένως θα έχει λαδωθεί το στομάχι τους και κορεστεί από την πείνα, ως τρόφιμοι στα με­τονομασθέντα «Κέντρα Φιλο­ξενίας», σε βάρος και από το υ­στέρημα του ελληνικού λαού, ο οποίος λιμοκτονεί.
Πέρα από την «ντροπή», που λέγει ότι αισθάνεται ο Υ­πουργός μας και τα άλλα θέ­ματα, που αφορούν μόνο τον ίδιον τον συναισθηματικό του ρόλο και κανέναν νομοταγή Έλληνα πολίτη, ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεσα λύσεις για να σταματήσει αυτή η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης σε μια χώρα με μικρό πληθυσμό, δημογραφικό πρόβλημα στο κόκκινο, που κανείς δεν γνωρί­ζει τον ακριβή αριθμό του ξέ­νου και παράνομου στοιχείου. Αν θέλει η νέα κυβέρνηση ΣΥ­ΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προσφέρει κα­λό στην πατρίδα μας, να κα­ταγγείλει μονομερώς τις Συμ­φωνίες Μάαστριχτ και Δουβλί­νο Ι και ΙΙ, ώστε να πάψει να υ­φίσταται κώλυμα απέλασης των λαθρομεταναστών.
Κάθε τι άλλο, παραπέμπει σε μελλοντικό αφανισμό του ελληνικού στοιχείου, το ο­ποίο επιβουλεύονται, οι πά­τρωνες της Ελλάδας και τα μίσθαρνα ντόπια όργανά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια