Header Ads

Η Ελλάδα έχει και τη Χρυσή Εφεδρεία!

Αναλύοντας την παρούσα κατάσταση της χώρας δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις, ότι ο πολιτικός κόσμος μας έχει οδηγήσει σε πλήρη ανυποληψία και πτώχευση ψυχικών και υλικών αποθεμάτων. Αποθεμάτων, που θα ήταν χρήσιμα σε μία πιθανή σύρραξη με τους εχθρούς μας. Πριν από ένα χρόνο περίπου από τη Ρόδο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, τη υποδείξει της Στρατιωτικής Ηγεσίας, κήρυξε το Έτος των Εφέδρων και της Εθνοφυλακής … Ήταν μια διακήρυξη που τοποθετούσε τις Δυνάμεις των Εφέδρων και της Εθνοφυλακής στην πρώτη Γραμμή της Παλλαϊκής Άμυνας ! Η απόφασή του ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Ενεργοποίηση μιας κοινής συνιστώσας υπό τον Ενεργό Στρατό είναι η χρυσή Εφεδρεία, που θα μας δώσει εκείνες τις Δυνάμεις να μπορέσουμε σε δύσκολες στιγμές να επιβιώσουμε σαν έθνος!
Πριν λίγο καιρό ένας Καταδρομέας επίτιμος Α/ΓΕΣ αναλύοντας τα γεγονότα και βλέποντας το κακό να έρχεται είχε πει ότι, αν θέλουμε να επιβιώσουμε πρέπει να γίνουμε Ισραήλ ! Και δεν ήταν διόλου υπερβολική η εκτίμηση του Αρχηγού, που τόλμησε να πει φωναχτά αυτό, που όλοι οι Στρατιωτικοί χρόνια τώρα τα λέγανε σε συσκέψεις ,σε γραφεία ,σε προτάσεις, που έμεναν στα αζήτητα! Το χειρότερο δε ήταν ο τορπιλισμός κάθε καλής ιδέας ¨Περί παλλαϊκής Άμυνας και Εθνοφυλακής, όπως αυτό έγινε από τους Α. Παπανδρέου το 1985¨, που αποσύρθηκε έτοιμο Ν/Σ λίγο πριν τη συνάντηση Παπανδρέου και Οζάλ στο Νταβός και Κ. Σημίτη αργότερα με τα Ίμια, που φτάσαμε στο σημείο να ευχαριστούμε αυτούς που δεν ήθελαν Νόμους ΠΑΛ.ΑΜ.
Στην παρούσα φάση φρόντισαν πάλι οι πολιτικοί με τα Μνημόνια, την οικονομική υποβάθμιση των Ελλήνων Αξιωματικών και της πολεμικής Βιομηχανίας να φέρουν σε αυτό το κατάντημα τις Ε.Δ. από απόψεως εξοπλιστικών προγραμμάτων. Είναι τόσο υπόδουλη η για πρώτη φορά αριστερά Κυβέρνηση, που τα δίνει όλα, ώστε να μη μείνει τίποτα στα χέρια των Ελλήνων. Αν έχουμε ακόμη ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις, αυτό οφείλεται στο αποθεματικό υψηλού δείκτη αγάπης προς την Πατρίδα των Ελλήνων Στρατιωτικών όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων Ο Ενεργός Στρατός δεν μας φτάνει πια ,οι πολιτικάντηδες που μείωσαν την θητεία αλλά και οι ευεργετικές διατάξεις για τους απανταχού ανυπότακτους και λιποτάκτες μας έχουν φτάσει κάτω από τα Όρια ! Όλα αυτά τα έκαναν κατόπιν εντολής έξωθεν. Το υπάρχον κενό καλούνται να το καλύψουν οι Έφεδροι. Η Ελλάδα έχει πολεμιστές ακόμη. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια