Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...

Άγνωστοι δράστες «σήκωσαν» Χρηματοκιβώτιο από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Κορίνθου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγο πριν τις 03:00, στην Κόρινθο, άγνωστοι δράστες σήκωσαν τα ρολά κοσμηματοπωλείου, έσπασαν την πόρτα και απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο. που υπήρχε μέσα σε αυτό το οποίο περιείχε χρήματα και κοσμήματα. πρόκειται για κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό κομβικό σημείο στη γωνία Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού… Οι δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Κορίνθου».


21 συλλήψεις σε μία μέρα στην Κορινθία

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν ενενήντα επτά άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:

Τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για κλοπή.
Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για πλαστογραφία.
Δύο ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Γενικού οικοδομικού Κανονισμού.
Τέσσερις αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ με 17 γραμμάρια χασίς

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -17- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια