Header Ads

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ : «Χρυσοθήρας» και στο Μεξικό η Κορακάκη!

 Ταβάνι της ο ουρανός! Α­κόμα ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αννα Κορακάκη! Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, α­νέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορί­α πιστόλι 25 μέτρων, στο μί­τινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξι­κού. 
Η Κορακάκη πέρασε στον τελικό ως τρίτη, με σύνο­λο 585 βαθμούς, απλό εκεί κατάφερε να εξουδετερώ­σει τις αντιπάλους της και να πάρει τη νίκη. 
Σχετικά με την επιτυχί­α της, η Ελληνίδα αθλήτρια τόνισε: «Είχα μερικές δύσκο­λες στιγμές τους τελευταί­ους μήνες. Αυτό το μετάλλιο ήρθε την κατάλ­ληλη στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα και προπονητή μου, αλλά και τον σύντροφο μου, για την υποστήριξη τους ό­λη αυτήν την περίοδο. Και φυσικά τον νέο χορηγό μου, που θα είναι μαζί μου μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020». 
ΚΟΛΥΜ­ΒΗΣΗ: Η Αννα Ντουντουνά­κη κολύμπησε τα 100 μέτρα πεταλούδας σε χρόνο 58.73 στο γκόλντεν τουρ «Καμίλ Μουφά» που διεξάγεται στο Παρίσι και έκλεισε θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κο­λύμβησης του ερχόμενου καλοκαιριού στη Γλασκόβη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια