Header Ads

“Αργυρός” ο Ξυλοκαστρινός Θέμης Φλέσσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Ziu Zitsu (ΕΦΕΟΖΖ)

Όποιος νομίζει πως το να κάνει κάποιος πρωταθλητι­σμό στις ημέρες μας, στη χώ­ρα μας, είναι εύκολη διαδικα­σία, καλό είναι να αναθεωρή­σει. Δεν έχει σημασία το άθλη­μα, έχουν σημασία πάντοτε οι συνθήκες. Στα μαχητικά αθλή­ματα κιόλας ακόμη περισσότε­ρο καθώς σημαντικό ρόλο παί­ζει πια και η ηλικία ενός αθλη­τή. Ιδιαίτερα μετά τα 30 πρέ­πει να είσαι πραγματικά δυ­νατός και να έχεις μεγάλη δι­άθεση – κότσια για να στέκε­σαι ψηλά. 
Ο Ξυλοκαστρινός Θέμης Φλέσσας έχει αποδείξει μέ­σα στον χρόνο ότι δεν σταμα­τά να ονειρεύεται. Ύστερα α­πό το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Καράτε πριν μερικά χρόνια και τις αρκετές επιτυχίες στα διά­φορα όπεν τουρνουά ανά την Ευρώπη, ήρθε η ώρα να ανέ­βει στο βάθρο και στο Μπρα­ζίλιαν Ζίου Ζίτσου. Μια πολε­μική τέχνη που γνωρίζει μεγά­λη επιτυχία εσχάτως στην χώ­ρα μας. 
Έτσι λοιπόν, στο Πανελ­λήνιο Πρωτάθλημα Μπραζί­λιαν Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ) που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αττική, ο έμπει­ρος μαχητής από το Ξυλόκα­στρο κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, έ­πειτα από σπουδαίες εμφανί­σεις και συναρπαστικούς αγώ­νες που πραγματοποίησε. Μαζί του και οι νεαροί συναθλητές του από το Ξυλόκαστρο, Λε­ωνίδας Καγιόπουλος και Περι­κλής Αϊδινόπουλος που κατέ­κτησαν την 5η θέση αμφότε­ροι στις κατηγορίες τους. 
Συγχαρητήρια και στους τρεις και να συνεχίσετε να πα­λεύετε με την ίδια διάθεση! 

Πηγή: Revista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια