Header Ads

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ : ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Στρατηγός Ζιαζιάς: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018: Με την αγωνία για τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις Κλειστές Φυλακές της Ανδριανούπολης στο «κόκκινο» και ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κρίσιμη δίκη της Δευτέρας, ο Στρατηγός Ζιαζιάς έστειλε ένα ανατριαχιαστικό μήνυμα συμπαράστασης στα δυο στελέχη του Στρατού Ξηράς ενώ ταυτόχρονα συνέστησε προς πάσα κατεύθυνση ψυχραιμία.
Συγκεκριμένα ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ.....
Οι σκεψεις όλων μας , οι καρδιές μας , οι ευχες όλων των Ελληνων , σε ολο τον κόσμο , ειναι δίπλα στα δυο Στελέχη των Ενοπλων Δυναμεων μας , που αυτες τις μερες δοκιμάζονται στην Ανδριανούπολη , καθώς και στις οικογένειες τους .
Να ευχηθούμε να επικράτηση η λογική και να επιστρέψουν ασφαλείς στην Πατριδα .
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.



Αθανάσιος Ροβήλος / 4 Μαρτίου 2018 : Η σκέψη αυτές τις ώρες είναι κοντά στα δύο στελέχη του στρατού μας, που βρίσκονται στις φυλακές, μιας μη δημοκρατικής Τουρκίας. Στις δύο Ελληνικές ψυχές που από επιλογή ορκίστηκαν, πίστη στη πατρίδα μας και βρέθηκαν να φυλάνε τα σύνορα της. Στις ατελείωτες ώρες της εκκωφαντικής σιωπής τους, στις πιέσεις που υφίστανται, στα αδυσώπητα ερωτηματικά του μυαλού τους για το τι έφταιξε, δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε νοερά πάρα πολλοί μαζί τους. Είμαστε όσοι νιώσαμε κάποτε να μας σημαδεύουν, όσοι είχαμε την τιμή και την υπερηφάνεια να πατάμε το τελευταίο εκατοστό της μπλε λωρίδας, όσοι πιθανόν ξέρουμε καλά τι φταίει, αλλά και όσοι έχουν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα και τους κινδύνους.



Σωτήρης Χατζόπουλος / 4 Μαρτίου 2018: 
Είμαστε όλοι νοερά μαζί τους και απαιτούμε την άμεση και χωρίς όρους επιστροφή τους στην πατρίδα.




Efhmerida Fonikorinthias / Βαγγέλης Κόκκινος :


Θανάση, η συσκότιση από την υπεύθυνη πλευρά καλά κρατεί. Είμαι βέβαιος πως παρακολουθείς τα ΜΜΕ, τους δηλωσίες του αποπροσανατολισμού, θυμάσαι πρόσφατες επισκέψεις Ερντογάν στην Ελλάδα, επίσκεψη καπάκι του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στην Τουρκία και τις δηλώσεις του Πρέσβη περί του κάτι θα συμβεί. Βρωμάει συμπαιχνία και «Μαύρη Επιχείριση» η υπόθεση ή κάνω λάθος; Νοερά είμαι κοντά στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδας, αλλά γιατί δεν ζητάνε τις δορυφορικές λήψεις και τα σημεία της σύλληψης οι αρμόδιοι, που μπορεί να ξεδιαλύνουν τα γεγομνότα; Να δούμε τους πραγματικούς φίλους μας, όσο υπάρχει ακόμη καιρός αποφυγής χειρότερων κακών; Πού είναι οι ερευνητές δημοσιογράφοι και οι λαλίστατοι Τ/Σταθμοί, που δεν λένε ακόμη κάποιες αλήθειες; Μόνον οι Στρατηγοί ε.α. θα μιλάνε και θα τα ακούνε κι΄από πάνω, ως συνήθως ;


Αθανάσιος Ροβήλος : Καλησπέρα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Πριν από μία ώρα κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ. Οι κρατούμενοι είναι σε καλή κατάσταση ... στις φυλακές Ανδριανούπολης !! Τους χορηγήθηκαν χρήματα και δύο αλλαξιές ρούχα, εκ των οποίων η μία σε κοστούμι, για να εμφανιστούν αύριο στο δικαστήριο όπως αρμόζει . Αυτή ήταν περίπου η όλη επίσημη ενημέρωση, προς μία κοινωνία που αγωνιά και αναρωτιέται. Δηλώνω εξοργισμένος. Αν μόνο αυτά μπορεί να προσφέρει η Πολιτεία μας στους ΄΄Ακρίτες΄΄ της, τότε έχουμε ήδη μπει σε τραγική περιπέτεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια