Header Ads

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του ΙΒΥΚΟΥ!!


Εγκανιάσθηκε η έκθεση φωτογραφίας από τον Σύνδεσμο Λουτρακιωτών και Περαχωριτών Ο ΙΒΥΚΟΣ, χθές το απόγευμα στις 7 μμ στο BEAU RIVAGE «Λουτρακίου αναμνήσεις» ονομάζεται η έκθεση. Σε όλους τους παρευρισκόμενους έφερε θύμισες από τα παλιά όμορφα χρόνια στις γειτονιές του Λουτρακίου. Μια έκθεση που κάθε δημότης αυτής της πόλης πρέπει να επισκεφθεί, να γνωρίσει την ιστορία αυτού του τόπου μέσα από φωτογραφίες-ντοκουμέντα.
Συγκινητικά ήταν τα λόγια του προέδρου κ. Ζόγκα ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τρεις ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα σε τούτο τον τόπο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Τους αείμνηστους Πρωτόππαπα Παν, Γκιώνη Νικόλαο και Τσούγκο Λάκη.Ο πρώτος στην πολιτική και οι δύο άλλοι στον πολιτισμό. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην κοινωνία από τον Σύλλογο και δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους οικείους τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Τάσος Σακκελαρίου,ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης ,ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης. Και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας. Η έκθεση συνεχίστηκε μέχρι την Κυριακή του Θωμά καθημερινά 17:00 - 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια