Header Ads

Απολογητές του εχθρού Μπροστά στον Τούρκο εχθρό , πρέπει να απομονωθούν οι δειλοί…


Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη* 

25 Απριλίου 2018: Έκπληκτα τα κομματόσκυλα και οι δουλοπάροικοι του φεουδάρχη, διότι ζήτησα συνά­ντηση με τον Πάνο Καμμένο για ε­νημέρωση για τον τουρκικό κίνδυνο και την ετοιμότητα της χώρας. Πώς είναι δυνατόν να έχω σφαχτεί κατ’ επανάληψη με τον Καμμένο και να ζητώ να τον δω θεσμικά; Μια παρα­λίγο βύθιση περιπολικού του Λ.Σ., δύο στελέχη μας όμηροι, μπαράζ παραβιάσεων, χυδαίες συνεχείς α­πειλές και ύβρεις από επίσημα χεί­λη φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για τους ντιλεντάντηδες των σινιέ καφέ και των ακριβών σχολείων. Για μένα ήταν υπεραρκετά.
Πήγα και ενημερώθηκα από τον ίδιο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Α/ΓΕΝ Νικολάο Τσού­νη και τον Α/ΓΕΑ Χρήστο Χριστοδού­λου. Ακούσαμε προσεκτικά, ρωτή­σαμε, είπαμε και τις δικές μας από­ψεις. Εκτός από την τρέχουσα σκλη­ρή πραγματικότητα των τουρκικών τραμπουκισμών, σημαντικό ρόλο έ­παιξε η οργή μου από την κατάπτυ­στη στάση των κουλομαχητών, νε­οφιλελέδων, ποταμίσιων κατσαρί­δων της Φώφης και διαφόρων απο­στόλων του μαρασμού αριστερόθεν να επιτίθενται στον ΥΠΕΘΑ επειδή α­πάντησε τα αυτονόητα στους Τούρ­κους, με πολύ πιο ήπιο ύφος. Είπε τον Ερντογάν τρελό, που είναι, και παρεξηγήθηκε ο… Κουμουτσάκος! Το είπα κατ’ επανάληψη και το έ­γραψα: Όποιες διαφορές κι αν έχου­με, πολιτικές, προσωπικές, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. Και μην πουλάτε σαβουάρ βιβρ και «υπευθυ­νότητα», ρε παλικάρια.
Ο Ερντογάν και το ισλαμοφασι­στικό καθεστώς του δεν μας απει­λούν γιατί του μίλησε στον ενικό κα­νένας υπουργός μας. Δεν παραβιά­ζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώ­ρο μας, ούτε κατέχουν παράνομα το 40% της Κύπρου διότι δεν τους τρα­τάραμε νεραντζάκι ή μαλώσαμε για τη θέση πάρκινγκ. Η Τουρκία είναι ε­χθρός μας. Έκπληκτοι το καταλαβαί­νουν πια και ορισμένοι από τους αρι­στερούς που κυβερνούν. Η αληθινή διακυβέρνηση και η τουρκική βαρ­βαρότητα και ιταμότητα σκοτώνουν ψευδαισθήσεις ειρήνης και αδερφο­σύνης φτιαγμένες σε φεστιβάλ νεο­λαιών με κακοχωνεμένα σουβλάκια, ρετσίνα σαν αμόλυβδη και μπρο­σούρες για την παγκόσμια αλληλεγ­γύη του προλεταριάτου. Η σκληρή αλήθεια είναι σε ένα κελί στην Αδρι­ανούπολη, σε τάφους πιλότων μας, στις παρενοχλήσεις κυβερνητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον «Ατ­τίλα» στην ημικατεχόμενη Κύπρο. Οι Τούρκοι έχουν πάγια και μακρόπνο­α σχέδια σε βάρος όλου του Ελληνι­σμού. Υποδαυλίζουν την εχθρότητα και κάθε άλλου αντιπάλου μας, π.χ. στα Σκόπια και στην Αλβανία. Χρη­σιμοποιούν τον ισλαμικό εποικισμό, τους πρόσφυγες και τους λαθρομε­τανάστες ως όπλο. Αυτοί τους δημι­ουργούν, αυτοί τους διακινούν με το αζημίωτο προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, και συνε­χώς, ως τεράστια εγκληματική οργά­νωση, απειλούν όλη τη Δύση, το Ισ­ραήλ, την Αρμενία, σφάζουν Κούρ­δους, καταλύουν το ίδιο τους το Σύ­νταγμα και τους νόμους. Δείτε πώς φέρεται ο νομιμοφανής ισλαμιστής δικτάτορας Ερντογάν στους δικούς του πολίτες και φανταστείτε τι θα κάνει σε μας.
Δεν υπάρχει καμία ηθική, πολιτι­κή, ιδεολογική νομιμοποίηση να δι­καιολογεί ελληνικό κόμμα ή ΜΜΕ τον τουρκικό σοβινισμό. Η κομμα­τική τύφλωση και ο φατριασμός ο­ρισμένων άρρωστων εξουσιομανών και των κολαούζων τους, που τους οδηγούν να σιγοντάρουν τους τουρ­κικούς ισχυρισμούς, λέγοντας με δι­άφορους τρόπους πως «φταίμε και ε­μείς οι Έλληνες, προκαλεί ο Καμμέ­νος», είναι αθλιότητα που μόνο οργή προκαλεί σε κάθε πατριώτη, όπου κι αν ανήκει. Οι καιροί είναι δύσκο­λοι και επικίνδυνοι. Ας μαλώσουμε για την υιοθεσία, την οικονομία, την Παιδεία και τα εγκλήματα που γίνο­νται εκεί. Μπροστά στον Τούρκο ε­χθρό όμως, μπροστά στη χιτλερική μεθόδευση της Τουρκίας, πρέπει να απομονωθούν οι δειλοί και οι απο­λογητές των ξένων σοβινισμών.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια