Header Ads

Πληροφορίες για το Περιβαλλοντικό Μουσείο Στυμφαλίας











ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ Ή ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Προς την Φωνή της Κορινθίας
Κόρινθος

Κυρία Διευθύντρια,
σταχυολόγησα κάποιες καταχωρήσεις στο facebook, που αφορούν το Μουσείο Στυμφαλίας και σας τις στέλνω προς δημοσίευση, αν τις θεωρείτε χρήσιμες, στην έγκριτη εφημερίδα σας.
Φιλικά
Κώστας Τζαναβάρας

Κόρινθος, 10 Απριλίου 2018

Γιάννης Π 188
Η κριτική γράφτηκε 3 Δεκεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Καταπληκτικό
Μπράβο στην Τράπεζα Πειραιώς και σε όλους τους συντελεστές αυτού του μουσείου. Πολύ προσεγμένη δουλειά, άξιζε να το επισκεφτεί κανείς η είσοδος είναι 3€
Κάντε μια ερώτηση για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Ευχαριστούμε, Γιάννης Π

Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αλέξανδρος Χ 219124
Η κριτική γράφτηκε 22 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Μικρό αλλά ξεχωριστό μουσείο
Το συγκεκριμένο μουσείο εντάσσεται στον κατάλογο των μουσείων που έχουν δημιουργηθεί με την υποστήριξη της τράπεζα Πειραιώς. Αποτελεί ένα μικρό αλλά ξεχωριστό και πολύ οργανωμένο μουσείο με πολλές πληροφορίες για την λίμνη Στυμφαλίας, τη χλωρίδα και πανίδα της ευρύτερης περιοχής στο πέρασμα του χρόνου.
Διαθέτει διαδραστικά μέσα για την ενημέρωση του κοινού, παρατήρηση της λίμνης και πληροφορίες για την ευεργετική δράση της λίμνης στην καθημερινότητα των τριγύρω περιοχών. Έχει αίθουσα διαλέξεων και ένα μικρό καφέ για μικρούς και μεγάλους. Μια πρωτοβουλία της τράπεζας Πειραιώς που αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη και την υποστήριξή μας.
Κάντε μια ερώτηση για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Ευχαριστούμε, Αλέξανδρος Χ

Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
AnastasiaP A Σπάρτη, Ελλάδα 6914
Η κριτική γράφτηκε 8 Ιουλίου 2017
Ένα ξεχωριστό Διαδραστικό Μουσείο
Πάνω από τη Λίμνη Στυμφαλία, σε περίοπτη θέση, όπου η παρατήρηση από τη βεράντα με τα ειδικά κιάλια είναι άνετη και άκρως ενδιαφέρουσα. Σε ένα πολύ μοντέρνο κτίριο φιλοξενείται ένας τεράστιος όγκος γνώσεων και εκθεμάτων. Αγγίζει κάθε ευρωπαϊκό πρότυπο Μουσείου και μας κάνει περήφανους η ύπαρξη του. Λειτουργείται από επαγγελματίες του είδους. Διαθέτει ξεχωριστή αίθουσα διαλέξεων και προβολών. Από μόνη της η επίσκεψη είναι ολόκληρο μάθημα. Έχει ένα μικρό καφέ. Μετά επισκεφτήκαμε την ξακουστή λίμνη και πολύ μετά τα γνωστά οινοποιία της περιοχής. Πανέμορφη και γραφική η διαδρομή μέσα από τους αμπελώνες της Νεμέας.
Κάντε μια ερώτηση για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Ευχαριστούμε, AnastasiaP 

Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ερμιόνη Τα Αθήνα, Ελλάδα 299
Η κριτική γράφτηκε 25 Μαΐου 2017
Εξαιρετικά προσεγμένο, αξίζει μια επίσκεψη
Επισκεφτήκαμε το μουσείο Περιβάλλοντος μαζί με τις κορούλες μας, ηλικίας 4 1/2 και 6 ετών και ενθουσιαστήκαμε οικογενειακώς.Το μουσείο είναι πολύ προσεγμένο στο σύνολό του και προσφέρει πολλές πληροφορίες σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με ενδιαφέρων και διαδραστικό τρόπο. Ενημερωθήκαμε σχετικά με τα γεωλογικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τη χλωρίδα και την πανίδα της λίμνης, τα παραδοσιακά επαγγέλματα που αναπτύχθηκαν, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε από κοντά τη λίμνη σε τομή, ένα πραγματικά ξεχωριστό έκθεμα. Στον εξωτερικό χώρο του μουσείου, υπάρχει εξώστης με παρατηρητήριο των πουλιών της λίμνης,
Πολύ αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει την υποστήριξή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια