Header Ads

Θέσεις απόψεις και καταγγελίες του πρώην Αντιδημάρχου Ν. Ζαχαρόπουλου


Καθώς διαπιστώνουν καθημερινά οι δημότες της πόλης του Κιάτου και της περιοχής, ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων και τα στελέχη της, κρίνονται όχι μόνο ανίκανοι και ανεπαρκής για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους Δημότες και το Δήμο, αλλά και επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του τόπου και της περιοχής.
Ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση και παρακμή σε όλα τα σοβαρά ζητήματα [νερό, ΧΥΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, προστασία του περιβάλλοντος, κυκλοφοριακό, Τοπικές Κοινότητες κ.λ.π.]
Ο σοβαρός θεσμός του Κ.Ε.Π. του Δήμου, όσον αφορά τη λειτουργία του, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών.
Η εικόνα όμως του εξωτερικού μέρους του κτιρίου του Κ.Ε.Π. του περιβάλλοντος χώρου και του πεζόδρομου, από πλευράς καθαριότητας και περιποίησης, είναι σε τραγική κατάσταση, με αποτέλεσμα, πέρα από τα προβλήματα εικόνας και αισθητικής, να δημιουργούνται και σοβαρά προβλήματα στη κυκλοφορία των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, των μικρών παιδιών και των Α.Μ.Ε.Α.
Υπάρχουν σοβαρά παράπονα από δημότες που έχουν τραυματισθεί από πτώσεις τους, λόγω κακής κατάστασης του πεζόδρομου έξω από το Κ.Ε.Π.
Δυστυχώς για τον τόπο και τους Δημότες μας, η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, είναι ανίκανη να διαχειρισθεί ακόμα και τα αυτονόητα.
ΚΙΑΤΟ 18-6-2018
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΤΗΛ. 6937056614
Email.nikos.zacharopoulos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια