Header Ads

Σε Πανηγυρικό Κλίμα έγινε και επίσημα η εκδήλωση, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κορινθίας σε συνεργασία με τις ομάδες που προβιβάστηκαν και ανήλθαν στην Α΄ Κατηγορία


Φέτος μετά από πρόταση του Γενικού Γραμματέ­α της Ένωσης Τάκη Βρακά και την συγκατάθεση του Προέδρου Μιχάλη Τσιχριτζή η απονομή των 3 ομά­δων που κέρδισαν την άνοδο από την Β΄ Κατηγορί­α στην Α΄ έγινε μετά την διεξαγωγή ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ στο Γήπεδο Χιλιομοδίου. 
Τα Σωματεία ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙ­ΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ τα οποία κέρδισαν την άνοδό στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ στην οποία θα αγω­νίζονται την περίοδο 2018-201 αγωνίστηκαν μεταξύ τους και μετά την ολοκλήρωση του ΤΟΥΡΝΟΥΑ απο­νεμήθηκαν στα Σωματεία τα Κύπελλα και τα Μετάλ­λια της ανόδου. 
Από τις πιο σημαντικές αλλά και συγκινητικές στιγ­μές του Τουρνουά, ήταν όταν στο τέλος της τελετής, οι αποστολές και των 3 ομάδων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου φωνάζοντας το όνομα του πο­δοσφαιριστή του Ατρομήτου Χιλιομοδίου Σωτήρη 
που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο Ατύχημα, ενώ η ομάδα του Ατρομήτου την ώρα της απονομής φο­ρούσε μπλουζάκια με την φωτογραφία του άτυχου νέου. 
Στην εκδήλωση ο παρέ εκτός από φίλαθλο κοινό της περιοχής Τενέας ο Δήμαρχος Κορινθίων . Αλέξαν­δρος Πνευματικός, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανο­ποιημένος αφού και οι 3 ομάδες που προβιβάστηκαν βαθμολογικά είναι από τον δήμο Κορινθίων. Σύσσω­μο επίσης παρέστη και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μιχάλη Τσιχριτζή και τους B’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΖΙΟ, ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜ­ΜΑΤΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΡΑΚΑ ΤΑΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΑΧΑΝΙΩ­ΤΗ και τον ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΑΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΡΓΕΤΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια