Header Ads

«Πρεμιέρα» με αγώνα Κυπέλλου στις 16/9 για τον Κ.Α.Ο Κορίνθου!


Στις 16 Σεπτεμβρίου , με αγώνα κυπέλλου ,ξεκινά τις υ­ποχρεώσεις του στη νέα χρονιά ο ΚΑΟ Κορίνθου αντιμε­τωπίζοντας εντός έδρας τον Δούκα! Στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος , το πρώτο τζάμπολ έχει οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου , αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Παπάγου και ο αγώνας δίνεται εκτός έδρας. Η κλήρωση , τόσο του Κυ­πέλλου όσο και του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Caravel.«Είναι ιδιαίτερη τι­μή να βρισκόμαστε ξανά στην κλήρωση του πρωταθλήμα­τος της Β’ Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, εκπροσω­πώντας την ομάδα και την πόλη της Κορίνθου. Για την κλή­ρωση δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Εύκολη και δύσκολη κλήρωση δεν υπάρχει εφόσον όλοι παίζουμε με όλους. Ευχόμαστε όλοι οι παίκτες των ομάδων να είναι υ­γιείς και το φετινό πρωτάθλημα να είναι εξίσου συναρπα­στικό με το περσινό» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΑΟ Βαγγέ­λης Μπούφης ο οποίος εκπροσώπησε μαζί με τον Σταύρο Δανιήλ την ομάδα στην διαδικασία. 
Πριν την έναρξη των βραβεύσεων και των κληρώσεων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική ενώ σημειώθηκε πως η διαδικασία έγινε νω­ρίτερα φέτος μετά το αίτημα πολλών ομάδων προκειμέ­νου να κατορθώσουν να προετοιμαστούν αναλόγως. «Κα­τορθώνουμε με κόπους και θυσίες να κρατήσουμε το μπά­σκετ ψηλά ! Από εμάς άλλωστε βγαίνουν όλα τα μεγάλα ταλέντα» σημείωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ.Αρι­στείδης Γολέμης Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ καταλήγοντας με την ευχή «οι ομάδες μακάρι να χρησιμοποιούν περισσό­τερο Έλληνες και όχι ξένους παίχτες». 
Όσο για την ευχή ,την ελπίδα και την δέσμευση του ΚΑ­ΟΚ ; Εκφράστηκε σε απόλυτο βαθμό από τον Πρόεδρο του. «Ελπίζουμε ο κόσμος της Κορίνθου να αγκαλιάσει και τη φετινή σεζόν την ομάδα μας και το κλειστό γυμναστήριο να είναι πάντα γεμάτο. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ως διοίκηση, ώ­στε να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί και τη νέα χρονιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια