Header Ads

Δημοσιεύσεις του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 στο facebook : ΟΙ πολλές Μεταγραφές ενισχύουν την ομάδα - ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ !...




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
Τρίτη 7..8.18 στις 2:31 μ.μ. · 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΠΡΑΓΜΑΤΟ­ΠΟΙΉΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑ­ΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕ Η ΠΡΩ­ΤΗ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΟΙΧΤΉ ΠΡΟΠΌΝΗ­ΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑ­ΔΟΎΣ ΜΑΣ. 
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ... 




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
1 Αυγούστου στις 4:00 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδο­σφαιριστή ΖΑΡΚΟ ΦΑΝΗ. Το δεύ­τερο πέρασμα του ποδοσφαιρι­στή από την ιστορική ομάδα μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήμα­τος. Του ευχόμαστε υγεία και πολ­λές επιτυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
1 Αυγούστου στις 3:42 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδο­σφαιριστή ΣΙΔΈΡΗ ΔΙΟΝΎΣΙΟ . Η διοίκηση αναγνωρίζοντας το ήθος του,την αγωνιστικότητα του και το γεγονός ότι υπήρξε βασικός πυ­λώνας στην κατάκτηση του πρω­ταθλήματος και την επάνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΉ έθεσε, ως προτεραιότη­τα την παραμονή του. Του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
1 Αυγούστου στις 1:09 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστη ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ ΒΑΣΊΛΕΙΟ Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν Ο ΑΣ­ΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ενώ παλαιότε­ρα αγωνίστηκε στις ομάδες: ΠΡΟ­ΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ, ΔΟΞΑ ΜΕΓΑ­ΛΌΠΟΛΗΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υ­γεία και πολλές επιτυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
30 Ιουλίου στις 8:04 π.μ. · 
Ο ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑ­ΣΊΑΣ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙ­ΟΥ. Η ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑ­ΡΟΥΣΊΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗ­ΘΕΊ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 μμ. 






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
26 Ιουλίου στις 3:16 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφω­νία με τον ποδοσφαιριστή Paulo Cezar Dos Santos. Του εύχεται υ­γεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
25 Ιουλίου στις 4:33 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαιρι­στή ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν Ο ΑΣ­ΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ενώ παλαιότερα α­γωνίστηκε στις ομάδες: ΚΑΛΛΙΘΈ­Α, ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΆΡΩΝ, ΠΑΝΑΧΑΙ­ΚΗ, ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΑ, ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟ­ΝΊΚΗΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ, ΠΡΟΟΔΕΥ­ΤΙΚΉ, ΠΑΝΑΙΓΙΆΛΕΙΟ, ΡΟΔΟ και άλ­λες.Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορί­ζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
24 Ιουλίου στις 6:05 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή ΑΣΠΙΩΤΗ ΝΑΣΟ. Προηγούμε­νη ομάδα του ήταν ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑ­ΤΙΟΎ, ενώ παλαιότερα αγωνίστη­κε στις ομάδες: ΑΕ ΣΠΆΡΤΗ, ΠΑΝ­ΘΡΑΚΙΚΌΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υ­γεία και πολλές επιτυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
24 Ιουλίου στις 11:35 π.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟ. Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν ΜΙ­ΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΉ, ενώ παλαιότε­ρα αγωνίστηκε στις ομάδες: ΒΥΖΑ­ΝΤΑ ΜΕΓΆΡΩΝ, ΕΘΝΙΚΌ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχί­ες.






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
21 Ιουλίου στις 9:29 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαιρι­στή ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν Η ΠΡΟ­ΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ ενώ πα­λαιότερα αγωνίστηκε στις ομά­δες: ΑΣΤΈΡΑΣ ΑΜΑΛΙΆΔΑΣ, ΑΣΤΈ­ΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΟ ΒΆΡΔΑΣ, ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΈΣΙΟΥ και άλλες. Η “ΜΠΑΡ­ΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
21 Ιουλίου στις 9:11 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή ΓΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟ. Προηγούμε­νη ομάδα του ήταν ο ΕΡΜΉΣ ΚΙΒΕ­ΡΙΟΥ, ενώ παλαιότερα αγωνίστη­κε στις ομάδες: ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΌΣ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΠΑ­ΝΙΩΝΙΟΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υ­γεία και πολλές επιτυχίες. 






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
21 Ιουλίου στις 6:38 μ.μ. · 
Ο ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ΑΝΑ­ΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΤΣΙΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟ­ΠΟΝΗΤΉ ΦΥΣΙΚΉΣ ΚΑΤΆΣ­ΤΑΣΗΣ ΚΑΤΟΧΟΥ UEFA B ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΚΗ ΤΑΚΗ ΠΡΟ­ΠΟΝΗΤΉ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΆΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΕΡ.... 

ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
19 Ιουλίου στις 11:11 π.μ. · 
Ο ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏ­ΝΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙ­ΚΏΝ ΤΟΥ.. 
ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ 11/8 ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ ΕΝΤΟΣ... 

ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
19 Ιουλίου στις 10:22 π.μ. · Ξε­κίνησε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περί­οδο 2018-2019. ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. “ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ε­ΚΕΙ!!!” 




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
18 Ιουλίου στις 4:31 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΎ ενώ παλαιότερα α­γωνίστηκε στις ομάδες: ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ, ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές επι­τυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
18 Ιουλίου στις 4:26 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστη ΣΙΓΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ. Προηγού­μενη ομάδα του ήταν ΑΠΟ ΚΕΡΑΤ­ΣΊΝΙ ενώ παλαιότερα αγωνίστη­κε στις ομάδες: ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΠΕΙ­ΡΑΙΆ, ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΎ, ΜΑΝΔΡΑΙ­ΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ και άλ­λες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορί­ζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
17 Ιουλίου στις 5:25 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαιρι­στή ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΘΕΟΦΆΝΗ Προ­ηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ενώ παλαιότερα α­γωνίστηκε στις ομάδες: ΟΛΥΜΠΙ­ΑΚΌ ΓΥΘΕΊΟΥ, ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ και άλ­λες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορί­ζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 





ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
17 Ιουλίου στις 5:03 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή ΠΑΙΝΕΣΗ ΑΛΕΞΗ. Προηγού­μενη ομάδα του ήταν ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ, ενώ παλαιότερα αγωνί­στηκε στις ομάδες: ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑ­ΤΙΟΥ, ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ­ΚΌ ΠΕΙΡΑΙΏΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡ­ΤΣΑ” τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
16 Ιουλίου στις 6:19 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συ­νεργασίας της με τον ποδοσφαι­ριστή Φυσαρακη Απόστολο. Προη­γούμενη ομάδα του ήταν ο ΤΑΜΥ­ΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΊΟΥ, ενώ παλαιό­τερα αγωνίστηκε στις ομάδες: ΑΣ­ΠΡΌΠΥΡΓΟΣ, ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΆΡΩΝ, ΠΑ­ΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΏΝΑ, ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΎ, ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΏ­ΤΗ, ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΆ και άλ­λες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσορί­ζει, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 






ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 
16 Ιουλίου στις 2:21 μ.μ. · 
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΌΡΙΝ­ΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδο­σφαιριστή Ανδρέα Χατζηλιόντα. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ,ενώ παλαιό­τερα αγωνίστηκε στις ομάδες: ΑΕ ΛΆΡΙΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙ­ΡΑΙΆ, ΝΙΚΗ ΒΌΛΟΥ, ΚΑΛΑΜΆΤΑ, Ι­ΑΛΥΣΌΣ, ΡΌΔΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και άλλες. Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” τον καλωσο­ρίζει του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια