Header Ads

Οι μεταγραφές στην Κορινθία...


Είπαμε πως έχουμε μπει στην καρδιά του καλοκαιριού και οι μετα­γραφικές κινήσεις των ομάδων μας στην Κορινθία έρχονται η μια με­τά την άλλη. Τα νέα πρωταθλήμα­τα στην ΕΠΣ Κορινθίας θα είναι εξαι­ρετικά απαιτητικά με πολλές δυνα­τές και μεγάλες ομάδες να συμμε­τέχουν κι έτσι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός από όλους. 
Τον έμπειρο επιθετικό Βαλάντη Μπασιώτη απέκτησε ο Αρης Βοχαϊ­κού. Ο υψηλόσωμος φορ με παρου­σίες κατά το παρελθόν και σε εθνι­κή κατηγορία, έπειτα από το πέρα­σμά του από την Θύελλα Πετρίου, έρχεται να δώσει ώθηση στους κι­τρινόμαυρους της Βόχας και ποιό­τητα στην μπροστινή γραμμή τους. 
Τον Κώστα Πρίφτη απέκτησε ο Ασπρόκαμπος του Γιώργου Αγγελή. Ο δαιμόνιος φορ που έχει συνδέσει το όνομά του με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολλά γκολ κάθε σε­ζόν, επικίνδυνος όσο ελάχιστοι ό­ταν βρεθεί με φάτσα το τέρμα. Α­ναμφίβολλα μια σημαντική προ­σθήκη για τους ορεινούς. 
Παίκτες του Ατρομήτου Χιλιομο­δίου θα είναι για την ερχόμενη σε­ζόν ο Δημήτρης Μελέτης, που έμει­νε ελεύθερος από το Σπαθοβούνι, ο Γιώργος Μπαστούνης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίο­δο φόρεσε τη φανέλα της Λυκοπο­ριάς και της Προόδου Αγίου Βασι­λείου, αλλά και ο Αλέξανδρος Κυ­μπούρης, που άφησε το Μυκηναϊ­κό, για τη ομάδα του Χιλιομοδίου. (από apopsi24.gr) 
Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν στο δυναμικό τους τον έμπειρο μέ­σο Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο ο­ποίος ήταν από τους παίκτες που α­πό τη στιγμή που αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν, είχε σταθερή α­πόδοση και γενικά βοήθησε ση­μαντικά την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, παίκτης του Ολυμπιακού Λουτρακίου είναι πλέον ο αμυντι­κός Βαγγέλης Μαυραγάνης, που ά­φησε την Κλένια και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. (από apopsi24.gr) 
Επιστροφή στην “πατρίδα” για τον Χρήστο Βυζά. Ο “δαίμονας” που αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του Πανθουριακού στην Μεσσηνί­α όπου και σπουδάζει, έρχεται πάλι στα γνώριμα λημέρια του στο Δερ­βένι. ο 21 ετών μεσοεπιθετικός μας είχε εντυπωσιάσει πριν 1 χρόνο με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας. Ταχύτατος με πλουραρισμό στο σκοράρισμα και με ταλέντο που δεν συναντάς εύ­κολα στις ημέρες μας. Σημαντική κί­νηση για τον Αστέρα. 
Σημαντική και η επιστροφή του Θανάση Θεοδωρόπουλου στον ΑΟ Ζευγολατιού. Ο νεαρός που ξεπή­δησε από την ονειρεμένη φουρ­νιά που αναδείχθηκε με τον ΑΟ Ρο­μά, έπειτα από μια σεζόν στον Πέ­λοπα Κιάτου επιστρέφει στην Βόχα και θα έχει πάλι προπονητή του τον Παντελή Κολλιάκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια