Header Ads

Και από αναρτήσεις το ανάθεμα


Τάσος Φαραντάτος

facebook 29.7.2018

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εποχή αγαπημένη για τους Έλληνες, διότι έχουν τη χαρά να βρίσκονται κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπούν. Η θάλασσα ήταν το μέσον της διάδοσης του ελληνικού πολιτισμού. Χωρίς αυτήν οι Έλληνες δεν θα είχαμε μεγαλουργήσει στα πέρατα της οικουμένης. Δίπλα στη θάλασσα αυτό το καλοκαίρι συνετελέσθη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών.
Δεν μιλάμε για το έγκλημα του χρηματιστηρίου ούτε για την κλοπή των ομολογιούχων με το PSI ούτε για την καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος. Μιλάμε για το έγκλημα, στο οποίο οφείλεται η απώλεια εκατοντάδων συμπατριωτών μας και χιλιάδων νοικοκυριών και θερινών κατοικιών και το οποίο συνετελέσθη λόγω της παγερής αδιαφορίας των δημοτικών αρχών και της ανικανότητας του κρατικού μηχανισμού να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας. Μιλάμε για ένα έγκλημα που οφείλεται στην βαριά αμέλεια των διαχειριστών της τύχης του ελληνικού λαού!!
Δεν είναι ώρα για να λέμε για αυθαίρετες κατασκευές ούτε για στενούς δρόμους ούτε για φρακαρισμένα κονβόι αυτοκινήτων. Είναι ώρα θλίψης, ντροπής και οργής! Έβαλα μια φωτογραφία μου «καιγόμενος» για να αναλογιστούμε τον πανικό και την απόγνωση όσων συνανθρώπων μας δεν τα κατάφεραν.
Πόσοι από εμάς δεν επισκέφθηκαν αυτά τα μέρη καλοκαιράκι; Πόσοι από εμάς δεν μύρισαν τα πεύκα της περιοχής μέσα στη ζέστη; Πόσοι από εμάς δεν κολύμπησαν στις ωραίες παραλίες της πληγείσας περιοχής; Ας είναι αυτός ο άδικος και αναπάντεχος χαμός των συμπολιτών μας ο τελευταίος. Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη και ας λάβει τα μέτρα που απαιτούνται. Οι Έλληνες δεν είμαστε αναλώσιμοι ούτε για να πληρώνουμε φόρους και χαράτσια.
Απαιτούμε οι κόποι μας μιας ζωής και ο ιδρώτας της εργασίας μας να έχουν ανταπόκριση από το αδηφάγο και ανάλγητο κράτος που κατάντησε σε μια αισχρή δημοκρατορία των κομμάτων, με θύματα όλους εμάς, που αδίστακτα μας θυσιάζει στον βωμό της καλοπέρασης των εκάστοτε κρατούντων.
Φτάνει πια ρε αλήτες!
ΥΓ. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Αθηναίοι έχασαν στη μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) 192 άνδρες και οι Πλαταιείς 11. Κάντε τις συγκρίσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια