Header Ads

Επικριτικά σχόλια για τους Καρανίκες που μας κυβερνούν


Αρχαία Σικυών 24 Ιουλ. 2018

Κυρία Διευθύντρια,
Η «Εστία» εις σχόλιόν της εις την πρώτην σελίδα το Σάββατον 30.6.18 υπό τον τίτλον «Νέο παραλήρημα Καρανίκα» ασχολείται με τον πρώην «σερβιτόρο», ο οποίος ελέω ΣΥΡΙΖΑ κατέχει σήμερον τον βαρύγδουπον τίτλον του «συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμον». Ο «πολύς» Καρανίκας από της θέσεως την οποίαν κατέχει έχει λόγον επί παντός του επιστητού και ως άλλος Ζεύς κατακεραυνώνει παν το μη αρεστόν εις τους πάτρωνός του και τον κυβερνητικόν θίασον.
Ως μας πληροφορή η «ΕΣΤΙΑ», «Ο κ. Καρανίκας σχολιάζοντας το τελευταίο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες συλληβδην «φασίστες» και «εθνικιστές». Διαφεύγει του κ. «συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου!!» ότι οι κατ’ αυτόν «φασίστες» και «εθνικιστές» είναι Έλληνες οίτινες τοποθετούν υπεράνω όλων την πατρίδα των, ενώ αυτός και οι πάτρωνες του την θεωρούν ως αντικείμενον προς εκμετάλλευσιν δι’ ικανοποίησιν των κομματικών και κατ’ επέκτασιν των ατομικών των συμφερόντων.
Εν τη προσπάθεια του όπως εκφύγη της ασημαντότητός του και της αφανείας ο κ. «σύμβουλος», προβαίνει ενίοτε εις δηλώσεις προκλητικούς ως η ανωτέρω, κατά του πλείστου της ελληνικής κοινωνίας. Τούτο όμως δεν δικαιολογεί, όπως τα φληναφήματά του και κρίσις περί αυτού λαμβάνη χώραν εις την ΕΣΤΙΑΝ και μάλιστα εις την πρώτην της σελίδα, διότι και δημοσιότητα του προσπορίζει, αλλά και ποιαν τινά αξίαν. Οι Έλληνες και ιδίως οι αναγνώσται της εφημερίδος αυτής, γνωρίζουν ήδη άριστα όλους τους Καρανίκες οι οποίοι κακή τη μοίρα και τη αφελεία κάποιων τους κυβερνούν.

Ανδρέας Ντάνος, Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια