Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Εξιχνιάστηκε κλοπή πορτοφολιού που είχε γίνει τον Φεβρουάριο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα ου Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση κλοπής πορτοφολιού ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.2.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 33χρονου και μίας 24χρονης αντίστοιχα, για κλοπή.
Συνελήφθη από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, η συμμορία των τσαντάκηδων που ρήμαζαν ασταμάτητα τους τουρίστες, και συγκεκριμένα κυρίως Κινέζους τουρίστες, που επισκέπτονταν τον Ισθμό.

Η αστυνόμευση στην περιοχή τον τελευταίο καιρό ήταν αυξημένη και μετά από συνεχείς έρευνες συνέλαβαν την συμμορία που είχε κατακλέψει τους παρευρισκόμενους τουρίστες.


Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που εκινείτο στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του tempo24.gr, το όχημα πήρε φωτιά στο ύψος του Αιγίου και συγκεκριμένα στη Γέφυρα του Μεγανίτη. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες. Το Ι.Χ αυτοκίνητο που εκινείτο στο ρεύμα της Ολύμπιας Οδού με κατεύθυνση την Πάτρα, κατά την έξοδο του στο κόμβο του Δυτικού Αιγίου, «λαμπάδιασε». Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πλήρωμα οχήματος της Ολύμπιας Οδού που ακολουθούσε, ενημέρωσε για το περιστατικό και απέκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία σιγά σιγά αποκαταστάθηκε Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.



Χάος στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί λαθρομετανάστες στον Ισθμό

Χάος δημιουργήθηκε πριν από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο, που φιλοξενεί λαθρομετανάστες στον Ισθμό της Κορίνθου αφού προσωπικά τους αντικείμενα αλλά και χρήματα έκαναν φτερά για αρκετές μέρες.
Το μυστήριο λύθηκε γρήγορα αφού στο ξενοδοχείο είχαν καταφέρει σε καθημερινή βάση να τρυπώνουν μικρά τσιγγανόπουλα που περνούσαν απαρατήρητα και τρύπωναν μέσα στα δωμάτια.
Μάλιστα όταν τα έπιασαν στα πράσα αφού δεν κατάφερναν να τα φτάσουν στο κυνηγητό επιστράτευσαν ένα φτυάρι που βρήκαν πρόχειρο. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και κοντά στον παλιό Ισθμό με τα τσιγγανόπουλα να πετούν πέτρες για να τους σταματήσουν.

Πηγή: Peloponnisosnews



Φωτιά ξέσπασε στο Super Market «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στην Ποσειδωνία από ηλεκτρική βλάβη

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στο Super Market «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»,που βρίσκεται στην οδό Ποσειδωνίας, που θορύβησε αρχικά τη διεύθυνση και το προσωπικό. Η Φωτιά προκλήθηκε στον Ηλεκτρικό πίνακα από άγνωστη αιτία, αλλά χάρη στις πρώτες ενέργειες του προσωπικού, αλλά και στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου με 2 οχήματα και 4 πυροσβέστες. Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Κατεστάλη με λίγες υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια