Header Ads

Όλα τα νέα για τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου


Ένας από τους συλλόγους που μέσα σε λίγα χρόνια έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον σεβασμό όλων στην Κορινθία και όχι μό­νο, είναι ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Κα­τάφερε πολλά και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο της δουλειάς και της οργάνωσης. Η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά στην Α’ ΕΠΣ Κορινθί­ας και ο προγραμματισμός σε όλα τα τμήμα­τα έχει φυσικά ξεκινήσει. Ο Γιάννης Χόντια συνεχίζει στο τιμόνι και αποτελεί τον μακρο­βιότερο προπονητή σε κορινθιακή ομάδα. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τις επιτυχίες του τότε μπορεί να περηφανεύεται πως εί­ναι και από τους πλέον επιτυχημένους δια­χρονικά. Πάμε να δούμε όμως μερικές από τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: 
Την εμπειρία του κράτησε ο σύλλογος με την παραμονή του Κώστα Βελέντζα και Γιώρ­γου Ξύδη στην Κόρινθο. Δεν χρειάζονται ιδι­αίτερες συστάσεις για τους δύο αθλητές κα­θώς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πορεί­α τους μιλάει από μόνη της. Από εκεί και ύ­στερα ανανέωσε και ο Γιώργος Δόσης, όπως και ο Γιώργος Μπούφης, εξίσου σημαντικοί με την παρουσία τους στον σύλλογο. 
Στην απόκτηση του Κώστα Γκαρμίρη που πέρσι αγωνίστηκε στο Πετρί και την Θύελ­λα προχώρησαν οι κορίνθιοι, με πέρασμα α­πό τον ΑΟ Λουτράκι και σημαντική παρουσία εκεί. Δυνατό όνομα που θα βοηθήσει αναμ­φίβολα. Για την θέση 1 αποκτήθηκε ο Σπύ­ρος Κόντης έπειτα από το πέρασμά του στον Παννεμεατικό. Εξαιρετική επιλογή κάτω από τα δοκάρια για τον Γιάννη Χόντια που γνωρί­ζει όσο ελάχιστοι τα μυστικά της θέσης. 
Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές σε αθλητές όμως που πραγματοποιήθηκαν αλλά και στο τεχνικό επιτελείο. Νέος προπονητής τερμα­τοφυλάκων θα είναι Μάνος Βρεττός. Ενώ οι φημισμένες ακαδημίες του Αγίου Γεωργίου θα υποδεχθούν την Βανέσα Αναστασοπού­λου, μια καταξιωμένη προπονήτρια και ιδιαί­τερα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Πριν λίγο α­νακοινώθηκε και ο Γιώργος Αγγελής που μέ­χρι πρότινος ήταν προπονητής στις ακαδημί­ες του ΑΟ Ζευγολατιού, με την εμπειρία του να προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος και σιγουρία στον σύλλογο. 
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει αύριο 31/7 στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίν­θου, ενώ ήδη είναι προγραμματισμένα και τα φιλικά της περιόδου αυτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια