Header Ads

Ανάρτηση στο Facebook ---> ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ : Σεμινάριο Α΄Βοηθειών



Οι Εύη Κοκκίνου, Δήμητρα Νάκου και 2 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Ιππόκαμπος.

Ανάρτηση στο facebook 29 Ιουλίου στις 5:14 μ.μ. 

Σήμερα, το πρωί, πραγματοποιήθηκε η εδώ και ένα μήνα προγραμματισμένη εκδήλωση - σεμινάριο για την Παροχή Α’ Βοηθειών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχατιου «Η Αναγέννηση», στην περιοχή Σαμουτανη Βραχατιου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Κόκκινο, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη διοργάνωση, τον Πρόεδρο του Ι.Σ. Κορίνθου, κ.Σωτήριο Δαμασκηνό, για τη βοήθεια και την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί και ιδιαιτέρως τον ιατρό και Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Αγίων Θεοδώρων, κ. Χρήστο Καμμιλάτο, πιστοποιημένο στην εκπαίδευση παροχής Α’ Βοηθειών, για την ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και πρακτική παρουσίαση.
Παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι λόγω της Εθνικής Συμφοράς από τη φονική πυρκαγιά, ο κόσμος προσήλθε για να ενημερωθεί από τους πλέον αρμόδιους. Τους ιατρούς μας! Η Περιφέρεια, οι Δήμοι και η «Πολιτική Προστασία» των πόλεων είναι καιρός να οργανωθούν και να μας εκπαιδεύσουν για να αποφύγουμε άλλες τραγωδίες. Στην περιοχή μας έχουμε και φωτιές και πλημμύρες, αλλά κυρίως και μετά βεβαιότητας έχουμε σεισμούς.
Αγαπητέ κ.Αντιπεριφερειάρχη, κ.κ.Δήμαρχοι, οι σειρήνες που δοκιμάζετε μια φορά τον χρόνο δεν είναι αρκετές, για να προστατευθούμε. Πρέπει να γνωρίζουμε και τί οφείλουμε να κάνουμε μόλις τις ακούμε. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους για την πρωτοβουλία!!!

Efhmerida Fonikorinthias Βαγγέλης Κόκκινος 
Ευχαριστούμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου Κορινθίας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», Εύη και Δήμητρα Νάκου, για την παρουσία σας στο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και για τα καλά σας λόγια,!...

Rania Dalli : Έτσι ακριβώς πρέπει να είμαστε οργανωμένοι. Συγχαρητήρια στον πάντα δραστήριο και ενεργό πολίτη, τον αγαπητό πατέρα σου, Εύη μου.


( Και άλλα σχετικά σχόλια... )

Δεν υπάρχουν σχόλια