Header Ads

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αποβλήτων της πολιτικής κατά Ελληνικού ΛΑΟΥ ! Το άρθρο 28 του Συντάγματος επιτάσσει 180 ψήφους και ΟΧΙ 151 για Συμφωνίες !


Mcnews.gr 18/01/2019

Το ότι ζούμε σε καθεστώς ανελευθερίας και επιβολής της άποψης των λίγων τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουμε, άρχισε μάλιστα να φαίνεται από όταν ο ελληνικός λαός είχε πει το μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που θα γίνονταν ερήμην του λαού, ΝΑΙ.
Το τοπίο ξεκαθάρισε ήδη από τότε, όχι ότι δεν είναι γνωστός ο ολοκληρωτισμός της φασιστεράς άλλωστε, αυτό όμως που συγκλόνισε και εξόργισε τον ελληνικό λαό ήταν οι υποσχέσεις που αποδείχτηκαν α μεγαλύτερα ψέματα του αιώνα! Όσο και αν πολιτικοί διατείνονται δημοσίως και διεθνώς ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, ο μέσος Έλληνας έχει «τσακιστεί» και εξακολουθεί να γίνεται κομμάτια όταν τον βάζουν σε δεύτερη μοίρα ελέω λαθρομεταναστών.


Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Το πόσο εναντιώνεται η φασιστερά στην βούληση του Ελληνικού Λαού αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αγνοεί τα θέλω του μπροστά στο μείζον ζήτημα του Μακεδονικού! Διαπράττουν αριστεροί και μη, όπως είδαμε, ένα ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, μια προδοσία, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Και σαν μην έφτανε αυτό, το ότι δεν συμμερίζονται δηλαδή την άποψη του λαού, το πράγμα χοντραίνει ακόμη πιο πολύ όταν το ίδιο το Σύνταγμα που θέσπισαν το ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ!
Τις τελευταίες μέρες ακούμε για τους 151 βουλευτές, έλα όμως που είναι 181, και δεν το λέμε εμείς αλλά το Σύνταγμα της Ελλάδος που ορίζει 180 ψήφους γα διεθνείς συμφωνίες! Σας το παραθέτουμε όπως τα βρήκαμε στην ιστοσελίδα της Βουλής:
Άρθρο 28,(Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)
Παράγραφος 2: 1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
3. H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Νίκος Μαυραγάνης: Πραξικόπημα αν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν περάσει από την αρμόδια επιτροπή

18.01.2019 | 20:10

NEWSIT NEWSROOM

Ο κ. Μαυραγάνης σημείωσε ότι η Συμφωνία θα πρέπει να έχει θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.
Ανεβάζουν τους τόνους οι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα συγκυβερνήτες, για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Το στέλεχος των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης προειδοποίησε πως εάν η συμφωνία εισαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής χωρίς προηγουμένως να έχει θετική γνωμοδότηση από την αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας θα συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Ο παραιτηθείς από το υπουργείο Μεταφορών μετά την αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, Νίκος Μαυραγάνης, ζήτησε από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις “να βρίσκονται σε επαγρύπνηση”, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής να μην αλλάξει την αριθμητική σύνθεση της Επιτροπής.
Ο κ. Μαυραγάνης στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι το άρθρο 71 του Συντάγματος προβλέπει την υποχρεωτική επεξεργασία των νομοσχεδίων από αρμόδια Επιτροπή προσθέτοντας πως η μόνη εξαίρεση που αναγνωρίζει το Σύνταγμα είναι ο προϋπολογισμός.
“Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα πρόκειται για πραξικόπημα, για αυτό καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να είναι σε εγρήγορση”, είπε ο κ. Μαυραγάνης, ο οποίος κάλεσε τα κόμματα να απέχουν από την διαδικασία, στην περίπτωση που η πλειοψηφία εισάγει τη συμφωνία των Πρεσπών στην ολομέλεια χωρίς να έχει θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια