ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ : Ενδείξεις Προετοιμασίας Πολέμου… / Αυτοδιοικητικός στόχος ο Τουρισμός...
Η περιρρέουσα οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Έθνους, που στη θεωρία είναι κυρίαρχο, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς δικαίωμα εξουσίας της λειτουργίας του, έχει, ως πέπλο, απορροφήσει ολοκληρωτικά τη σκέψη και τις ενέργειες του Ελληνικού Λαού. Όλοι οι Έλληνες, γονατισμένοι από τα προσωπικά μας και Ελλαδικά προβλήματα δεν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να δούμε τι συμβαίνει στον περίγυρό μας. Στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, στον Εύξεινο Πόντο και στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και στα Ρωσικά σύνορα με πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα μέλη του ΝΑΤΟ.
Για ένα στρατιωτικό μάτι, το οποίο μπορεί να κάνει εκτίμηση Καταστάσεως, το όλο θέμα βρωμάει μπαρούτι. Οδηγεί κατ’ ευθείαν σε συμπέρασμα μεγάλης στρατιωτικής προετοιμασίας Πολέμου με απρόβλεπτα, αν όχι χειροπιαστά συμπεράσματα. Αυτή η τελευταία σκέψη τροφοδοτείται επιβεβαιωτικά μόνο και μόνο από τη διαπιστωμένη θέση υψηλόβαθμων νεοταξικών στελεχών, τα οποία μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας κλίματος κήρυξης ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον αποπληθυσμό της Γης και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης 600 εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα απομείνουν.
Φυσικά αυτό θα συμβεί, αφού θα έχουν δολοφονηθεί στον Πόλεμο έξι δισεκατομμύρια από το σημερινό ανθρώπινο γένος. Αυτό τον αριθμό έχει προτείνει πρώην αξιωματούχος, γηραιός σήμερα, υπουργός των ΗΠΑ. Μα θα μου πείτε ποία είναι τα δείγματα και στοιχεία που σε κάνουν να κάνεις αυτές τις σκέψεις; “ Είναι αυτό, που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”.
Όταν βλέπεις να θέλουν πόλεμο με κάθε τίμημα οι δήθεν φιλελεύθεροι Νατοϊκοί! Όταν αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι αποφάσεις, που αποτελούν τον πυρήνα του Σχεδίου Ετοιμότητας Δράσης, που είχαν ανακοινώσει αρχικώς οι ηγέτες των κρατών-μελών της συμμαχίας κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας, πριν δύο περίπου χρόνια, ενώ η σπουδή εφαρμογής σχεδίων «Μαύρων Επιχειρήσεων» οργιάζουν, τι άλλο χρειάζεται για να μας υποψιάσει;.
Επίσης όταν δίνεται το πράσινο φως για την εφαρμογή των νατοϊκών σχεδιασμών, που πάρθηκαν κατά τη Σύνοδο των υπουργών ΄Αμυνας της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, για εγκατάσταση ενός στρατηγείου και έξι κέντρων διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ με ανάπτυξη δύναμης 30.000 σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε απόσταση αναπνοής από ρωσικά εδάφη, με παράλληλη ανάπτυξη αεροπορικών βάσεων και απόπλου πολεμικών σκαφών προς τις επίμαχες περιοχές. Ε τότε, δεν μπορείς να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά τα δεδομένα, αφού γίνονται και προετοιμασίες στην αντίθετη πλευρά της Ρωσίας και των Συμμάχων της. Δεν δογματίζουμε, αλλά κάνουμε την ευχή να φυλάει τον Πλανήτη μας, ο Παντοδύναμος Θεός...
Αυτοδιοικητικός στόχος ο Τουρισμός...
Μερικοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης αμέσως μετά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, επιδόθηκαν σε μία έντονη δραστηριότητα με δηλώσεις και άρθρα προς τον τύπο δίνοντας την εντύπωση πως θα εργαστούν προς την κατεύθυνση της λεγόμενης βαριάς Ελληνικής Βιομηχανίας, τον Τουριστικό τομέα του τόπου. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστοι μήνες και η μεγάλη φαινομενική όρεξη εκφυλίστηκε, παρέμεινε στη θεωρητική μορφή ενεργειών. Δεν φάνηκαν μέχρι σήμερα σοβαρές και επίμονεςκινήσεις από καμία πλευρά, ούτε από τους έξι Δήμους, ούτε από τη Νομαρχία, αλλά ούτε και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όλοι βάρεσαν σιωπητήριο στοριλαντί, λες και το θέμα δεν υπάρχει.
Από τη στήλη των Επισημάνσεων, θα υπενθυμίσουμε σε όλους τους επικεφαλής των παραπάνω Αυτοδιοικητικών φορέων, πως αδικούν τον εαυτόν τους και τους πολίτες, που υπηρετούν με αυτή τους τη συμπεριφορά. Ο στόχος προώθησης του τομέα Τουρισμού σε μία προνομιούχα περιοχή όπως είναι η Κορινθία και η Πελοπόννησος, έπρεπε να παραμείνει κυρίαρχος ή τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα των προτεραιοτήτων τους. Ειδικά για τον Νομό μας επισημαίνουμε το συγκερασμό του φυσικού απείρου κάλλους, της Αρχαιολογίας, του Θρησκευτικού ενδιαφέροντος και το κυριότερο της γειτνίασης με την Πρωτεύουσα της χώρας, δηλαδή των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων.
Με μόνη τη σκέψη της οικονομικής κρίσεως σε συνδυασμό με την τάση οικονομίας των πολιτών στα καύσιμα, είναι φανερό το προνόμιο της περιοχής μας έναντι άλλων μακρινών περιοχών. Το πρόβλημα είναι πως οι τυχόν Επιτροπές Τουρισμού, που συστάθηκαν στην αρχή της θητείας των Αυτοδιοικητικών Οργάνων δεν βρίσκουν επικεφαλής, οι οποίοι να έχουν πάρει στα σοβαρά την αποστολή τους, ούτε υποκινούνται από τους Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειάρχη, κατά το αναγκαίο μέτρο. Πόσες από τις Επιτροπές λειτούργησαν μέχρι σήμερα, ποίες έχουν μελετήσει δυνατότητες ή έχουν καταστρώσει Μνημόνιο ενεργειών και έχουν σχεδιάσει το θέμα επικοινωνίας με τουριστικούς φορείς ή προβολής της περιοχής τους με απτά αποτελέσματα; Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να αποφασίσουν οι αρμόδιοι να επιμείνουν στον αρχικό τους στόχο για την Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τους και να κινητοποιήσουν τα μέλη των Επιτροπών, αν έχουν συσταθεί. Θα το κάνουν ή θα αμελήσουν;
Αφήστε ένα σχόλιο