Header Ads

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας - Ευχαριστώ τους συνδικαλιστές (Φ. 1846)

 


 «Κάθε ψήφος στις εκλογές στα μικρότερα κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά είναι ψήφος που ενι­σχύει και εξυπηρετεί τη ΝΔ και την επιθυμία της την επόμενη ημέρα να μην έχει αντίπαλο»

«Όποιος προοδευτι­κός πολίτης δε θέλει να δει να εφαρμόζεται το νεοφιλελεύθερο πρό­γραμμα της ΝΔ, πρέπει να ξέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ουσιαστικά η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί, να κοι­τάξει στα μάτια τη ΝΔ» ανέφερε σε ομιλία του σε εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτι­κού τομέα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευ­τική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι «η μόνη δύναμη που εγγυάται τον δημοκρα­τικό έλεγχο απέναντι στην παντοδυναμία της ΝΔ». « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εί­ναι πυροτέχνημα, δεν είναι κόμμα διαμαρτυ­ρίας ούτε συμπλήρωμα. Είναι κόμμα εξουσίας» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Κάθε ψήφος στα μι­κρότερα κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντι­κειμενικά είναι ψήφος που εξυπηρετεί τη ΝΔ. Και την επιθυμία της την επόμενη ημέρα να εί­ναι ανεξέλεγκτη.«Αυτό είναι το σχέδιο Μητσο­τάκη» τόνισε ο κ. Τσί­πρας, κάνοντας λόγο για «κατακερματισμό της αντιδεξιάς επιλογής σε μικρότερα κόμματα». «Οπουδήποτε αλλού. Εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για να μην έχει ισχυρό αντίπαλο την επόμενη μέρα. Ας μην του κά­νουμε το χατίρι» ανέφε­ρε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Γεωρ­γία Σαδανά11.06.2023

 

Δεν υπάρχουν σχόλια