Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ (ΝΔ) (Φ.1846)

 Από τις προεκλογικές δραστηριότητες του Χρίστου Δήμα από την Καλαμάτα, στο Ξυλόκαστρο και στα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια



Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας κινείται δυναμικά προς όλες τις κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, πήγε στην Καλαμάτα όπου μίλησε σε φοιτητικό συνέδριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ενώ το απόγευ­μα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στους Αγίους Θεοδώρους που γιόρταζαν.

Επίσης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο και συγκεκριμένα στην αγορά της πόλης όπου συζή­τησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.

Σημαντικές εμφανίσεις όμως είχε ο Χρίστος Δήμας και στα μεγάλα κανάλια. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσε­ων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών, για την τεχνητή νοημοσύ­νη και τις νέες τεχνολογίες, για τον χώρο της υγείας, την επενδυτική/επιχειρηματική δραστηριότητα και για όσα επετεύχθησαν τα τελευταία 4 χρόνια.

Επίσης στον ΣΚΑΙ και στους «Αταίριαστους» μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα και το διακύβευμα των εκλογών.

"Στις 25 Ιουνίου προχωράμε αποφασιστικά για να παραμείνει η οικονομία μας σε σταθερή τροχιά ανά­πτυξης, με ακόμα περισσότερες επενδύσεις, χαμη­λότερους φόρους και καλύτερους μισθούς" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρίστος Δήμας.


Από τις Αναρτήσεις στο facebook


  • Το Ευρωμπάσκετ του 1987 είναι αναμφίβολα για την γενιά μου η μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία. Ήταν η στιγμή που πιστέψαμε και αποδείξαμε πως μπορούσαμε ως χώρα να κατακτήσουμε κορυφές που μέχρι τότε έμοιαζαν σχεδόν απλησίαστες.
Μεγάλωσα έχοντας ως πρότυπο τον Γκάλη, τον Γιαννάκη τον Χριστοδούλου και τα άλλα παιδιά της ομάδας. Σήμερα το μπάσκετ μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά, όμως η επιτυχία του 1987 ήταν τόσο επιδραστική που συνεχίζει να μας εμπνέει μετά από τόσα χρόνια.
ΥΓ. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα καλάθι στο μπάσκετ, είναι χωρίς αμ­φιβολία όταν ο Νίκος Γκάλης το 1987 στο τελικό του Ευρωμπάσκετ με την πανίσχυρη Σοβιετική Ένωση «περπάτησε» στον αέρα παραβι­άζοντας τους νόμους της φύσης με το διπλό σπάσιμο σημειώνοντας ένα ιστορικό καλάθι!...


  • Σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη για την πόλη της #Κορίν­θου!


Τα «μπαζώματα» του Αγίου Νικολάου παραχωρούνται στον Δήμο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (υπό την προϋπό­θεση πως θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Διοι­κητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ). Εκτιμώ πως θα μεταμορφώσει το παραλιακό μέτωπο της πό­λης, θα έχει σπουδαίο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στην επισκεψιμότητα και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.






Δεν υπάρχουν σχόλια