Header Ads

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (Φ. 1847)

 

   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 

  


ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Κάποτε, πριν από λίγα χρόνια το Λιμάνι της Κορίνθου είχε γίνει ¨Περί πολλού¨, ήταν στις προτεραιότητες των υποψηφίων Δημάρχων και πολύ μελάνι είχε χρησιμοποιηθεί από τους υποψήφιους όσον αφορά τη χρήση και αξιοποίησή του. Από τότε που έπαψαν και έβαλαν λουκέτο οι εταιρείες διαλογής και εξαγωγής φρούτων της Κορινθίας και σταμάτησε η Εταιρεία του αείμνηστου Θανάση Γκίλα τις δοσοληψίες με την ξυλεία, αλλά κυρίως η μεταστάθμευση της Σωληνουργίας Κορίνθου απέναντι στα Άσπρα Σπίτια, έχει νεκρώσει. Σήμερα όμως η σημερινή ή αυριανή Δημοτική Αρχή οφείλει να βγάλει το θέμα στην επιφάνεια αξιοποίησής του.

ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Ευχάριστη η ανακοίνωση του Δήμου Σικυωνίων για την ύδρευση του Δήμου από το δικό του νερό της Στυμφαλίας. Ακόμη όμως, εμείς οι Σικυώνιοι των γύρο χωριών δεν έχουμε εμπεδώσει την πληροφορία, Έχω την εντύπωση πως θα πρέπει η Δημοτική Αρχή Σικυωνίων μέσω της ΔΕΥΑΣ να μας ενημερώσει για το τι πρόκειται να γίνει, ως έργο για εμάς. Να ξέρουμε  πότε και τι θα περιμένουμε. Αρκεί να αρχίσουν  τα έργα αυτά και κάποτε θα ολοκληρωθούν όπως συνέβη κατά το παρελθόν και με την ύδρευση του Δήμου Κορινθίων.

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Παρακολουθώ  τις δραστηριότητες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ιδιαίτερα το κομμάτι των πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σαν ενεργός πολίτης και συγχαίρω, έστω και ανώνυμα αφού δεν γράφετε ονοματεπώνυμα στη στήλη των Καταγγελιών, την υπό τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη για όλα.  Θέλω επίσης να θυμίσω τη δημαρχία επί Π. Παύλου τηχρηματοδότηση από την CLUB CASINO LOUTRAKI και την πλήρη αξιοποίηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου από τους δημάρχους…

 

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 

 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: :Από τότε, που η Νομαρχία Κορινθίας υποβαθμίστηκε στο όνομα του εκσυγχρονισμού του ΠΑΣΟΚ των Κ. Σημίτη και  Γ. Παπανδρέου και όλα κατευθύνονται από την Περιφέρεια, το Επαρχιακό Οδικό δίκτυο είχε έλθει σε δεύτερη μοίρα. Ο παλαιός δρόμος Κόμβος Κλημέντι –Στύλια – Παναρίτι – Μάννα έχει κατά διαστήματα νεροφαγώματα και επικίνδυνες λακκούβες. Εμείς οι κάτοικοι αυτών των χωριών εξυπηρετούμεθα από αυτόν τον δρόμο πηγαίνοντας προς το Κιάτο. Να περιμένουμε μήπως και φιλοτιμηθούνε οι αρμόδιοι;


ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Έχετε σε διάφορες περιπτώσεις επισημάνει το γεγονός ότι η φωλιά των Τσιγγάνων στην Κυρά Βρύση Ζευγολατιού έχει καταστεί μάστιγα εγκληματικότητας. ΟΙ κλοπές σε σπίτια και καταστήματα δίνουν και παίρνουν ασύστολα. Κάποιοι νεαροί έχουν αποθρασυνθεί και δεν λογαριάζουν τίποτα. Έχω σχηματίσει την ιδέα ότι εκτός από τα κατασταλτικά μέτρα της Αστυνομίας, που έχει κουτσουρευτεί κι΄ αυτή από τη λειψανδρία και επάνδρωση, θα πρέπει ο Δήμαρχος να προσπαθήσει να νουθετήσει τους αδίστακτους ντόπιους κλέφτες, γιατί υπάρχουν και εισαγόμενοι, να αποφεύγουν την περιοχή μας….

 
ΝΕΜΕΑΣ: Κύριοι της εφημερίδας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, η περιοχή της Νεμέας, αποτελείται κυρίως από αγροτόκοσμο. Αυτό σημαίνει πως εμείς οι αναγνώστες της εφημερίδας έχουμε ανάγκη από περισσότερες ειδήσεις αγροτικού περιεχομένου, προς ενημέρωσή μας. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς του δημόσιου βίου που οφείλετε να έχετε υπόψη σας, αλλά απλώς σας έχω επισημάνει και επανέρχομαι στο αίτημα, που άλλωστε δεν αφορά μόνο τους Νεμεάτες. Να μη μου διαφύγει να τονίσω πως κατά τα άλλα ¨Η Φωνής της Κορινθίας¨ είναι έγκυρη και πολύ ενδιαφέρουσα….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια