Header Ads

Στις 25 Ιουνίου απελευθερώνουμε ακόμα πιο δυναμικά τις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας (Φ. 1846)

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ως στρατηγική του προτεραιότητα την δυναμική απελευθέρωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της χώρας. Στις 26 Ιουνίου εφόσον ο ελληνικός λαός επιλέξει μία ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα αρχίσει η σκληρή δουλειά για να πραγματοποιήσουμε ακόμα πιο γρήγορα τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου να δώσουμε χώρο στην δημιουργική Ελλάδα να αναπτυχθεί, να παράγει και να μας οδηγήσει στο μέλλον.

Η δημιουργία πλούτου και η δίκαιη αναδιανομή του προς όφελος όλων των πολιτών αποτελεί κεντρικό πυρήνα της πολιτικής μας στόχευσης σε διάφορα πεδία εφαρμοσμένης πολιτικής. Από την ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου αγροτικής παραγωγής μέχρι τον εμπλουτισμό  του τουριστικού μας προϊόντος, από την ενίσχυση ενός σύγχρονου οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του κράτους, θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί στις διεθνείς αγορές και να διεκδικήσουμε το μερίδιο επιτυχίας που αξίζει και μπορεί να πετύχει το ανθρώπινο δυναμικό του Τόπου μας.

Δεν μας λείπει τίποτα για να γίνουμε πρωταγωνιστές  Βιώσιμης  Ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε ότι εφόσον οι πολίτες μάς δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης θα την μετατρέψουμε σε δημιουργική εργασία ώστε να πετύχουμε πιο γρήγορα, πιο ριζικά, πιο αποτελεσματικά τις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία.

Σε αυτήν την πορεία το βλέμμα μας θα είναι πάντα στραμμένο με κοινωνική ευαισθησία στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη την αρωγή ενός κοινωνικού και δίκαιου κράτους. Κανείς δεν θα μείνει πίσω γιατί προοδευτικό για εμάς σημαίνει  την συμπερίληψη του όλου της ελληνικής κοινωνίας μακριά από αποκλεισμούς και ανισότητες.

Η Ελλάδα του 2030 θα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα που θα ξεχωρίζει για την μοναδική πολιτισμική της ταυτότητα κοιτάζοντας το μέλλον με την αυτοπεποίθηση των τεραστίων αναπτυξιακών της δυνατοτήτων.

Στις 25 Ιουνίου κάνουμε Μαζί το αποφασιστικό βήμα για να συναντηθούμε με την Ελλάδα που μας αξίζει. Θα τα καταφέρουμε. 

 

Μαριλενα Σούκουλη Βιλιαλη

Υποψ βουλευτής ΝΔ Κορινθίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια