Header Ads

Η Ελλάδα πρέπει και θα προχωρήσει μπροστά στις 25 Ιουνίου…(Φ. 1845)


 

Της Υποψήφιας Βουλευτή Μαριλένας Σούκουλη – Βιλιάλη

Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου απέδειξε ότι οι  πολίτες επιζητούν την σταθερότητα και την σοβαρότητα. Έννοιες που δεν είναι κενές περιεχομένου αλλά αντικατροπτίζουν καθαρά την επιλογή των πολιτών έναντι των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ για την επόμενη μέρα της χώρας.

Επιδιώκουμε την δημιουργία περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας ιδιαίτερα για τους νέους μας. Επιδιώκουμε λιγότερους φόρους για τις επιχειρήσεις μας. Επιδιώκουμε την προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων σε κάθε γωνιά της χώρας. Επιδιώκουμε την βελτίωση της λειτουργίας του κράτους. Επιδιώκουμε την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας. Επιδιώκουμε την περαιτέρω αμυντική θωράκιση της Πατρίδας. Επιδιώκουμε την συνέχιση των μεγάλων έργων υποδομής σε ολόκληρη την επικράτεια.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα αναπτυξιακό πλαίσιο που θα επιτρέψει, ενώ θα κινούμαστε πάντα σε ένα λελογισμένο πλαίσιο δημοσιονομικής πολιτικής, να αυξηθεί  το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών,  επομένως και η αγοραστική τους δύναμη.

Αυτός είναι ο στόχος μας, να παραχθεί νέος πλούτος και να αναδιανεμηθεί δίκαια σε όλους τους πολίτες  με το βλέμμα στραμμένο πάντα σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται σχέδιο και αποτελεσματική στρατηγική υλοποίησής του προκειμένου να τα καταφέρουμε. Κυρίαρχα όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά διότι οι δυσκολίες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, έχει αποδείξει σε δύσκολους καιρούς ότι έχει την δύναμη να οδηγήσει την Ελλάδα Μπροστά. Στις 25 Ιουνίου η επιλογή των πολιτών έχει τεράστια σημασία για το μέλλον της χώρας, για την πορεία του έθνους. Χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση και ισχυρό Πρωθυπουργό προκειμένου να επιτύχουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα μας, την Κορινθία μας ψηλότερα. Εκεί που τους αξίζει. Κάθε ψήφος έχει αξία και πρέπει να στηρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ, ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας για την Ισχυρή Ελλάδα. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Την Κυριακή των βουλευτικών εκλογών όλοι στις κάλπες για Πρόοδο, Ευημερία, Ασφάλεια, Αντιμετώπιση της Ανεργίας, Διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας και ολοκλήρωση του έργου που επικρότησε η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις πρόσφατες εκλογές.

 

Μαριλενα Σούκουλη Βιλιαλη, Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια