Header Ads

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ (Φ. 1848)

 Ο Χρίστος Δήμας Υφυπουργός στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Ευχαριστεί τον κ. Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του


Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να με ορίσει στη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού.
 Η Υπουργός Λίνα Μενδώνη, διαθέτει σπουδαία εμπειρία, γνώση και ικανότητα και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία. Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.
 Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και πάλι τους συμπολίτες μου Κορίνθιους, οι οποίοι με ψήφισαν και τους διαβεβαιώ πως θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους.

Τώρα είναι ώρα για δουλειά και ο στόχος μας είναι να δούμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τον ελληνικό πολιτισμό, να αυξήσουμε την εξωστρεφή δυναμική του και να κάνουμε το άλμα στην ψηφιακή εποχή.


Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες από τον Χρίστο Δήμα



Ημέρα των Αποστόλων Παύλου & Πέτρου και γιορτάζει η Κόρινθος!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες συμπολίτες μας!


Ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στέλνει ευχαριστήριο Μήνυμα στον Πρωθυπουργό




Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη να μου αναθέσει εκ νέου το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη μεγαλύτερη.

Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να υλοποιήσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ώστε να δώσουμε λύση στα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας.


Η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη ευχαριστεί τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες στον επίπονο προεκλογικό αγώνα και … την Οικογένειά της






Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τους Κορίνθιους που με ψήφισαν !

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας!

Θα είμαι πάντα Παρούσα δίπλα σε όλους τους Κορίνθιους!

Προχωράμε όλοι Μαζί ενωμένοι με υπευθυνότητα για την Κορινθία της ζωής μας, για την Ελλάδα της καρδιάς μας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου από καρδιάς για την εξαιρετική δουλειά. ΜΑZI είναι η λέξη κλειδί για κάθε επιτυχία. Συνεχίζουμε δυναμικά, με ενσυναίσθηση και σεβασμό προς όφελος όλων τους πολιτών.

Η οικογένεια μου!. Πάντα εκεί! Συνοδοιπόροι και σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα. Να με στηρίζουν πολύπλευρα και κυρίως με την αγάπη τους. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς αυτούς.


Ευχαριστήριο μήνυμα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίου Ψυχογιού προς τους πολίτες της Κορινθίας για την στήριξη και την διατήρηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό




 Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε από καρδιάς, τους πολίτες της Κορινθίας για την στήριξη και την διατήρηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό.

Μια εξέλιξη πολύ κρίσιμη, για να υπάρχει αντιπολίτευση, αντίσταση και εναλλακτική πρόταση απέναντι στις πολιτικές που αυξάνουν διαρκώς τις ανισότητες και αφήνουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο.

Δεσμεύομαι ότι, όπως και το προηγούμενα χρόνια, θα δώσω τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή για όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της Κορινθίας, την στήριξη της παραγωγής, της εργασίας, των δομών Υγείας, Παιδείας και του κοινωνικού κράτους, της τοπικής ανάπτυξης, αλλά και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής του Νομού που έχουν βαλτώσει τα τελευταία χρόνια.

Αποτελεί ύψιστο καθήκον μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία για να υπερασπιστούμε δυναμικά και αποτελεσματικά τα βασικά της δικαιώματα και να απαιτήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια για όλους!

Ευχαριστώ, επίσης, τους συνεργάτες μου που παλέψαμε μαζί σε όλη την προεκλογική περίοδο και τέσσερα χρόνια τώρα, αλλά και τους συντρόφους/ισσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας που αγωνίστηκαν σε όλο το Νομό, για να κρατηθούμε όρθιοι σε δύσκολες συνθήκες.

Συνεχίζουμε, πάντα με πυξίδα τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες μας, για να είμαστε δίπλα στον κόσμο που φτωχοποιείται από τις επιλογές της ΝΔ, αλλά και για να οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία βασισμένη στην αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη δίκαιη αναδιανομή για όλους.

Καλούς αγώνες και μέχρι τη νίκη!




Δεν υπάρχουν σχόλια