Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1848)

 «Σεισμός» στο ΝΒΑ: «Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς: Όλες οι ομάδες στα… πόδια του»


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να εξετάζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον του και είναι έτοιμος να βάλει «φωτιά» στο ΝΒΑ

Σύμφωνα με το έγκυρο Insports του Σαββάτου ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι στο επίκεντρο στο ΝΒΑ, αφού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταρ εδώ και μια δεκαετία στον μαγικό κόσμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ένα φημοσίευμα-βόμβα είναι έτοιμο να ταράξει τα νερά στους Μπακς.

Σύμφωνα με τον Ian Begley του SNY , πολλές ομάδες παρακολουθούν τα πράγματα με τον δύο φορές MVP του NBA, ο οποίος έχει την δυνατότητα να υπογράψει επέκταση αργότερα μέσα στη σεζόν.

Στον απόηχο της ήττας του Μιλγουόκι στα πλέι οφς και στον πρώτο γύρο από τους Μαϊάμι Χιτ, ο Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN είπε στο NBA Today ότι είναι απίθανο ο Αντετοκούνμπο να υπογράψει νέο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι.

Από την άλλη, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους ο Γιάννης, ο οποίος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να θέλει να διατηρήσει τις επιλογές του ανοιχτές. Πρώτον, του απομένουν δύο ακόμη εγγυημένα χρόνια από την τρέχουσα συμφωνία του συν μια player option 51,9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2025-26.

Το περισσότερο που μπορεί να υπογράψει ο Αντετοκούνμπο αυτήν την offseason είναι τρία χρόνια και 173 εκατομμύρια δολάρια. Θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να υπογράψει μια διετή επέκταση, ύψους 118,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Αντετοκούνμπο θα επιλέξει να υπογράψει νέα συμφωνία φέτος. Είναι πιο πιθανό να δει πώς θα πάει η νέα σεζόν με τους Μπακς και ενδεχομένως να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον του στους Μπακς αυτόματα είναι αβέβαιο, ενώ δεδομένα όλο το ΝΒΑ θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του και εν συνεχεία μεσούσης της σεζόν θα αποφασίσει για το μέλλον του, με το σενάριο να αποχωρήσει από τα ελάφια το επόμενο καλοκαίρι να μην είναι τόσο μακρινό σύμφωνα με το δημοσίευμα.




Diamond League: Δεύτερη θέση για Τεντόγλου στη Λωζάνη: Στην 9η θέση Τζένγκο και Στεφανίδη




Σύνταξη ΙΝ

1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 00:10

Τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές στο Diamond League της Λοζάνης…

Τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Λοζάνης κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους είχε καλύτερο άλμα στα 8,07 μ. (-0,8), ενώ είχε ένα ακόμη άλμα στα 8,05 μ. (-0,6). Ο 25χρονος άλτης του μήκους στην τελευταία του προσπάθεια θα μπορούσε να έχει βγάλει ένα ακόμη μεγάλο άλμα καθώς δεν βρήκε καν βαλβίδα αλλά “προσγειώθηκε” στα 7,91 μέτρα.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή παρουσία του Τεντόγλου σε Diamond League μετά από τις συμμετοχές του σε Παρίσι και Όσλο. Η επόμενη παρουσία του έχει προγραμματιστεί επί ελληνικού εδάφους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου που θα γίνει 8 με 9 Ιουλίου. Την πρώτη θέση στο μήκος στον αγώνα της ελβετικής πόλης πήρε ο Λαγκουίν Νάιρν από τις Μπαχάμες με 8,11 μ. (-0,3) με τον Γιαπωνέζο Γιούκι Χασιόκα να είναι τρίτος με 7,98 μέτρα (-1,2).

Η Ελίνα Τζένγκο ολοκλήρωσε τον κύκλο αγώνων στο εξωτερικό με τη συμμετοχή στη Λοζάνη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού κατέλαβε την ένατη θέση με βολή στα 57,71μ., ενώ ήταν άκυρη στις δύο άλλες προσπάθειες της. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Μακένζι Λιτλς με 65,70μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη η Χαρούκα Κιταγκουτσι με 63,34 μέτρα. Η τριάδα έκλεισε με την Λίνα Μουζ με 62,58 μέτρα. Η Τζένγκο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την ένατη θέση στο μίτινγκ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,41 μ., ενώ το ίδιο συνέβη και με τα 4,51 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,61 μ. όπου η παγκόσμια πρωταθλήτρια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Επόμενος αγώνας για την Στεφανίδη θα είναι στον Βόλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Χρυσό για την Κορακάκη στα 25μ πιστόλι στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες




Σύνταξη ΙΝ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023,

AΤο χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας κατέκτησε η Άννα Κορακάκη.

Ακόμα μία κορυφή για την Άννα Κορακάκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πολωνία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, κατάφερε να συγκεντρώσει 27 βαθμούς και να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στη δεύτερη θέση με 26 έμεινε η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα από τη Βουλγαρία.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια