Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (Φ.1849)

 Τροπολογία ΕΛΚ για την «άμεση απελευθέρωση» του Μπελέρη

 

 Οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας με ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν κατηγορηθεί από την Ελληνική κοινή  γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο έχουν αντιμετωπίσει το Ενικό θέμα των Βορειοηπειρωτών. Είναι σε  όλους γνωστό ότι μετά το άνοιγμα των συνόρων και την πτώση του Κομμουνιστικού κράτους των  Τιράνων οι Αλβανοί πολίτες βρήκαν την χώρα μας, ως πρώτη ευκαιρία απόδρασης από τον «Μαρξιστικό παράδεισο». Η ριψοκίνδυνη διαφυγή μεμονωμένων ατόμων από την Αλβανία είχε  αρχίσει πολύ νωρίτερα από το 1999 όταν απελπισμένοι από τη ζωή τους Αλβανοί και Έλληνες πηδούσαν ναρκοθετημένα σύνορα και έβρισκαν διέξοδο στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.
Οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους υπήρξαν γενναιόδωροι και υποδέχθηκαν το κύμα μετανάστευσης  που άρχισε πλέον να γίνεται με την αθρόα παράνομη προσέλευση περίπου μισού εκατομμυρίου  ανθρώπων. Η πλειοψηφία από τους εισβολείς ήταν ήσυχοι, έντιμοι και δουλευταράδες, οι οποίοι  παρέμεινα στην χώρα μας και εργάστηκαν σκληρά κάνοντας προκοπή. Δημιούργησαν οικογένειες και  ειδικότερα ευγνωμονούντες τη φιλόξενη Ελλάδα. Υπήρξαν βεβαίως για λόγους πολιτικής  σκοπιμότητας και όχι ευκαταφρόνητος αριθμός, που εισήγαγαν στην είσοδό τους μεθόδους μαφίας  και εγκληματικότητας. Μεγάλος αριθμός από αυτούς κατέληξαν για τις παρανομίες τους στις Ελληνικές φυλακές.
 Οσον αφορά την επίσημη αντιμετώπιση της χώρας μας από τις Αλβανικές Κυβερνήσεις, παρά τη  φιλοξενία, την άρση της «Εμπολέμου κατάστασης», την αποδοχή στους Ευρωατλαντικούς θεσμούς  Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ, υπήρξε παντελώς εχθρική από μέρους των Αλβανικών Κυβερνήσεων. Ειδικότερα επί εποχής του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Ο  φιλότουρκος Πρωθυπουργός παίρνει όπως αποδεικνύεται μαθήματα εξανδραποδισμού και  γενοκτονίας με κύριο στόχο την Ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου. Κυρίαρχο αυτής της τακτικής  υπήρξε η παρεμβολή της Κυβέρνησης Ράμα στις Δημοτικές εκλογές, όπου φυλάκισε τον εκλεγμένο  Δήμαρχο Φρ. Λεμπέρη. 

Τελευταία ώρα έγινε δεκτή τροπολογία για την «άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Χειμάρας, Φρέντη Μπελέρη» και για την «προστασία των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας», κατέθεσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στην ΕΕ, η οποία υιοθέτησε ομόφωνα την πρόταση του (ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ) Μανώλη Κεφαλογιάννη και αναμένεται να ψηφιστεί στην  Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την προσεχή Τρίτη, 11 Ιουλίου…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια