Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1851)


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Προετοιμάζεται με φουλ τις μηχανές για την Γ΄ Εθνική

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα μας, ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, σέρνει μαζί του μία ποδοσφαιρική ιστορία δεκαετιών. Ακούγοντας αρχικά στο όνομα Παγκορινθιακός με τη συγχώνευση το 1957 του Αχιλλέα (Κέντρο της πόλεως) και Ολυμπιακού (Τσακωνίκων), ακολούθως στο όνομα ΠΑΣ Κόρινθος το 1963 με τη συγχώνευση του Παγκορινθιακού και το Άρεως {Συνοικισμού Κορίνθου), έγραψε χρυσές σελίδες ποδοσφαιρικής ιστορίας όταν την ομάδα ανέλαβε ο Όμιλος ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Βαρδινογιάννη.

Έπαιξε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Β΄ και Α΄ Εθνικής κατηγορίας με αξιόλογη παρουσία και πάντα με τη υποστήριξη της μεγάλης Επιχείρησης των Διυλιστηρίων της Κορίνθου. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι τα πράγματα και η Εταιρεία παραχώρησε το πακέτο των μετοχών σε τοπικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες της εποχής ενισχύοντας πάντα οικονομικά την ομάδα. Με την πάροδο του χρόνου και την πλήρη επαγγελματοποίηση του ποδοσφαίρου έφυγαν από κοντά μας ονομαστοί παράγοντες του αθλήματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χορηγοί έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα και ο ΠΑΣ Κόρινθος πρωταγωνιστούσε στο τοπικό πρωτάθλημα βία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία χωρίς προοπτική και ποδοσφαιρικό μέλλον.

Αποτελεί σοβαρή συγκυρία που ένας δικός μας ποδοσφαιρικός παράγοντας και μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών, αποφάσισε να συνδράμει στην ανανέωση της ελπίδας. Για πρώτη φορά μαζί με τον Πρόεδρο Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας βρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες του δημόσιου και επαγγελματικού βίου της Κορινθίας. Η Τριάδα Κούγιας – Οικονόμου – Πιέτρης αποτελούν την ελπίδα επιθετικής επιστροφής του ΠΑΣ Κόρινθος στη θέση που του ανήκει. Προσοχή των φιλάθλων στη συμπεριφορά τους έναντι των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να μην επαναληφθούν απαράδεκτες συμπεριφορές στους ανθρώπους που υπηρετούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο… Σας μιλάει ένας ενενηντάρης που υπηρέτησε το άθλημα από τα γυμνασιακά του χρόνια με τον Αχιλλέα Κορίνθου και στα πρώτα βήματα του νεοσύστατου Παγκορινθιακού. Η ευγνωμοσύνη πάνω απ΄ όλα!...



ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ




Ο Αλέξανδρος Διάσσινος είναι παίκτης του ΠΑΣ και επίσημα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας (γενν. 1998) υπέγραψε και θα βρίσκεται στην Γ' Εθνική κατηγορία με την ομάδα μας. Πλούσιο το βιογραφικό του με ομάδες όπως Άγιοι Θεόδωροι, Απόλλων Σμύρνης Κ20, Α.Ο. Λουτρακίου, Α.Ε Σπάρτης, Σούλι Παραμυθιάς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Αήττητος Σπατών ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Αλέξανδρε διοίκηση και φίλαθλοι της Κορινθίας σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

Στηρίζουμε το όνειρο ! 
 





Ο Βαγγέλης Τριαντάφυλλος είναι η νέα μεταγραφή του ΠΑΣ. Ο 23χρονος ( γενν.2000 ) τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Ελλάδα Βέλου. Βασικός από μικρή ηλικία στην ομάδα του Βέλου και με συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας τα τελευταία 6 χρόνια. Βαγγέλη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γ' Εθνική κατηγορία και πάντα με υγεία!…


ΑΝΑΝΕΩΣΗ





Υπέγραψε και ο Γιώργος Αμαραντίδης για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΣ και θα είναι και αυτός μαζί μας στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Ο δαιμόνιος ακραίος ήρθε στην ομάδα την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος και έδειξε αμέσως ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα. Από τους παίκτες με τις περισσότερες ατομικές ενέργειες και με 15 γκολ στο ενεργητικό του συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία προς την άνοδο.

Γιώργο σου ευχόμαστε να πετύχεις ακόμα περισσότερα και να έχεις πάντα υγεία!



Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη Σεζόν 2023/24 ξεκίνησε!

Προμηθευτείτε το δικό σας σε ένα απ'τα 4 σημεία πώλησης :

• Οικονόμου, Πατρών 117

• Οικονόμου, Εθν.Αντιστάσεως 3

• Πιέτρης , Κύπρου 52

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ξυλούρη, Πατρών 1

Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΠΑΣ στην Γ' Εθνική Κατηγορία, στηρίζουμε την Πόλη μας και το Νομό μας.

Στηρίζουμε το όνειρο !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια