Header Ads

ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (Φ 1851)

«Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιαλη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων»



*Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη εκλέχτηκε Γραμματέας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία, είναι αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.



* Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιαλη ορίσθηκε επίσης μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία, είναι αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Υποθέσεων, του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Αποτελεί, προφανώς και Πρωθυπουργική πεποίθηση ότι η συμπολίτης μας Βουλευτής έχει τις γνώσεις και τη διάθεση προσφοράς στο Κοινοβουλευτικό της έργο. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια. Αυτή είναι η Μαριλένα μας..!

* Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προέβη στην παρακάτω δήλωση, την οποία ανάρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο:

«Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί και οι εθελοντές μας, με απόλυτο επαγγελματισμό και αυταπάρνηση συνεχίζουν να μάχονται ενάντια στις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή μας. Συνεχίζουν να μάχονται για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των φυσικών οικοσυστημάτων μας καθώς και των περιουσιών των πολιτών. Στεκόμαστε με δέος και εμπιστοσύνη δίπλα τους και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια