Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1852)

 Συμμετείχα  στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων με θέμα τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή. Οφείλουμε να δράσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους πολίτες που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους καθώς και να προχωρήσουμε άμεσα σε μέτρα για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος. Ευχαρίστησα θερμά τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους εθελοντές, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και όλους όσους κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς.

 

 

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κο Χρήστο Τριαντόπουλο για την διαχείριση των συνεπειών της πυρκαγιάς στο Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων. Θα προχωρήσουμε με ταχύτητα την κρατική αρωγή στους πληγέντες ώστε να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες που προέκυψαν από την καταστροφή.

 

Είχα την την χαρά και την τιμή να είμαι ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου "Εριφύλη" με θέμα τον ρόλο τη γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία. Κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τον ρόλο της γυναίκας και την διαφορετική της ματιά είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θερμά συγχαρητήρια στις γυναίκες του Συλλόγου για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

 

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη

Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια