Header Ads

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Φ. 1853)

 


Χαράς Ευαγγέλια για το μέλλον της πόλεως Κορίνθου, που προετοιμάζεται να γίνει ο Παράδεισος Κορίνθιων και Αθηναίων με την ολοκλήρωση του Οράματος, που διακατέχει τον ρέκτη Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Είχε πριν από λίγα χρόνια αναφέρει την ανάγκη να ολοκληρωθεί η επέκταση της Κορίνθου με το πρακτικό ολομέτωπο βλέμμα προς τη  θάλασσα. Αυτή την υπόσχεση την πραγματοποιεί βήμα βήμα και σε λίγο θα είναι ορατά τα θετικά αποτελέσματα. Απόδειξη τούτου είναι η χειροπιαστή αλλαγή που δίνει βάθος, μήκος και  ουσία στην ωραία μας παραλία, η οποία προσελκύει χειμώνα - καλοκαίρι και Αθηναίους. Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε πως ακολουθεί ανάλογη προσπάθεια για αξιοποίηση του πρώην Σ.Σ. ΟΣΕ, των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου και Ποσειδωνίας…

 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ!...

 

 

 

Τη Δευτέρα το βράδυ μέσα σε κλίμα ευφορίας που εκδηλώθηκε από τους Κορίνθιους και όχι μόνο ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος παρέδωσε την επέκταση της Παραλίας δηλώνοντας:

    «Είμαι ευτυχής γιατί σήμερα παραδίδουμε μια καινούργια παραλία!» Στα λόγια του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου βρίσκεται η ουσία του έργου που ολοκληρώθηκε στο Κεραμιδάκι, σε μια περιοχή που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ερειπωμένη με τους σκελετούς κτισμάτων,  που έβαζαν φραγμό στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του βόριου παραλιακού μετώπου της πόλης μας. Η επέκταση του παραλιακού πεζόδρομου και η ένωση των παραλιών Καλάμια και 5ΦΙ με προοπτική την ένωση με την παραλία Κανταρέ,  ανοίγει για την πόλη μια καινούργια προοπτική και ουσιαστικά υλοποιείται, ως μια ακόμα παρέμβαση από τις πολλές, η δέσμευση της δημοτικής αρχής για ενοποίηση του τεράστιου και καταπληκτικού παραλιακού μετώπου της Κορίνθου, για την απόλυτη στροφή της πόλης στην θάλασσά της. 

 


      


  Ήταν αίτημα χρόνων, 30 και πλέον, για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Την αναγκαιότητα υλοποίησης του, αποδεικνύει η συνεργασία τους με τις υπηρεσίες του δήμου και οι παραχωρήσεις που έκαναν προς όφελος της πόλης ώστε, το αδιέξοδο στην παραλιακή οδό Μ. Αλεξάνδρου να αρθεί , η απομόνωση της περιοχής να πάψει, ένα νέο κεφάλαιο, κεφάλαιο ανάπτυξης να ανοίξει για το Κεραμιδάκι, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και την πόλη γενικότερα!   Και άνοιξε!

 



 

Όλοι μαζί περπάτησαν στον νέο πεζόδρομο στον  οποίον έχουν τοποθετηθεί σύγχρονα φωτιστικά led, χωρίς βέβαια η ανάπλαση και οι παρεμβάσεις στο χώρο να έχουν τελειώσει. Στο  σημείο αναμένεται η υλοποίηση και τουριστικής επένδυσης που τόσο ανάγκη έχει η πόλη, ώστε να ισχυροποιήσει την θέση της στον τουριστικό χάρτη της χώρας, να λάβει το μερίδιο που της αναλογεί προσφέροντας σε όσους την επιλέγουν, εκτός από απαράμιλλη ομορφιά, επιλογές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  και διαμονή!

Δέσμευση του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, το έργο να συνεχιστεί προς την περιοχή Κανταρέ. «Στα επόμενα 2 χρόνια θα δείτε την αλλαγή και την ολοκλήρωση όλων των παρεμβάσεων που με όραμα σχεδιάσαμε και συνέπεια υλοποιούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.  Η παράδοση του έργου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Κόρινθο! Κεφάλαιο ανάπτυξης και προοπτικής.  Με διορατικότητα και αποτελεσματική διαχείριση η δημοτική αρχή προχώρησε στην υλοποίηση του!

Την παράδοση , συνόδευαν από νωρίς γνωστοί djs της πόλης, μεταμορφώνοντας το βράδυ της Δευτέρας σε γιορτή, δίνοντας το σύνθημα της αλλαγής και της προοπτικής σε ένα σημείο που μέχρι πρότινος ήταν σκοτεινό, μοναχικό, εγκαταλελειμμένο και  μη προσβάσιμο.

Η δημοτική αρχή, υπό τον Δήμαρχο Β. Νανόπουλο συνεχίζει απαρέγκλιτα στον «δρόμο» της υλοποίησης των δεσμεύσεων  που ανέλαβε έναντι των πολιτών το 2019, χωρίς να προσαρμόζει την στάση, την συμπεριφορά και τις ενέργειές της στην φιλοσοφία των εκλογών του Οκτώβρη, γιατί ελπίζει ότι οι δημότες θα έχουν λόγο να σταθούν στο πλευρό της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια