Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1854)

Ο ΠΑΣ Κόρινθος του Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε 11 μεταγραφές

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Η Κόρινθος που ανήκει στον Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε την απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών.



Ο ΠΑΣ Κόρινθος που εδώ και λίγο καιρό ανήκει στον Αλέξη Κούγια προχώρησε στην απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα της Κορίνθου που αγωνίζεται στα τοπικά έκανε μεταγραφική επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο ΠΑΣ Κόρινθος 1963 ανακοινώνει τις μεταγραφές των παρακάτω ποδοσφαιριστών οι οποίοι και θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο ξεκινά την Δευτέρα 8/8:

  • Παναγιωτόπουλος Χάρης | Τερματοφύλακας
  • Χατζής Στέλιος | Δεξί Μπακ
  • Χουσελάς Παύλος | Δεξί Μπακ
  • Κυριαλάνης Θανάσης | Αριστερό Μπακ
  • Δημητρίου Χρήστος | Κεντρικός Αμυντικός
  • Βοϊδήλας Γιώργος | Κεντρικό Χαφ
  • Ράπτης Γρηγόρης | Μεσοεπιθετικός
  • Χαρτσιάς Κώστας | Μεσοεπιθετικός
  • Καλόφωνος Ανδρέας | Μεσοεπιθετικός
  • Σαχσανίδης Χαράλαμπος | Κεντρικός Επιθετικός
  • Τζαναβάρας Γιώργος | Μεσοεπιθετικός

 

Τον Σεπτέμβριο ανοίγει η αυλαία

Του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με 72 Ομάδες

4 ΌΜΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2023-24, στο οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά 72 ομάδες από όλη τη χώρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ανά όμιλο
1ος όμιλος
2ος όμιλος
3ος όμιλος
4ος όμιλος
"Πετύχαμε τον στόχο μας"
Την κλήρωση της Γ΄ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, την οποία παρουσίασε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, διενήργησε και προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους και εύχομαι οι στόχοι των ομάδων να επιτευχθούν μέσα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Το φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε 4 ομίλους με 18 ομάδες έκαστος. Αυτό ήταν και το αρχικό σχέδιο της επιτροπής διοργανώσεων πριν από 3 χρόνια όταν παραλάβαμε ένα πρωτάθλημα με 10 ομίλους και 132 ομάδες. Τελικά πετύχαμε τον στόχο που είχε βάλει η επιτροπή. Επίσης είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι ημερομηνίες, τόσο της έναρξης του πρωταθλήματος όσο και της ολοκλήρωσής του, θα τηρηθούν απόλυτα.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Δεν θα υπάρχουν πλέον μπαράζ ανόδου για την Super League 2 καθώς οι 4 ομάδες που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία.
Πρόκειται για το πολυπληθέστερο πρωτάθλημα των Εθνικών κατηγοριών με πολλές ιστορικές ομάδες να συμμετέχουν στους 4 ομίλους. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και το ενδιαφέρον γιγαντώνεται. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στη σημερινή κλήρωση".

Επιπρόσθετα από την ΕΠΟ ανακοινώθηαν οι παρακάτω πληροφορίες:

Σε περίπτωση που κάποια πρωταθλήτρια ομάδα δεν μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, το δικαίωμα αποκτά η δευτεραθλήτρια ομάδα από τον αντίστοιχο όμιλο. Εάν και η δευτεραθλήτρια ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή το δικαίωμα αποκτά η καλύτερη δευτεραθλήτρια ομάδα των υπόλοιπων ομίλων.

Για τον υποβιβασμό, την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα των οικείων ΕΠΣ οι 6 τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18. Συνολικά θα υποβιβαστούν 24 ομάδες.

Τέλος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα των οικείων ΕΠΣ οι 6 τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18. Συνολικά θα υποβιβαστούν 24 ομάδες.  Από τις τοπικές ΕΠΣ θα γίνουν και πάλι αγώνες μπαράζ μέσα από οχτώ ομίλους και οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ (συνολικά 24) θα ανέλθουν στη Γ’ Εθνική.

πηγη: εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ

 

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ προετοιμάζεται δυναμικά

 Χθες  Τετάρτη 9/8/2023 ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ πλαίσια της προετοιμασίας αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα Τρίπολης…

Ακολουθούν επίσης οι  φιλικές αναμετρήσεις με το εξής πρόγραμμα:

12/8 — Αστέρας Βάρης

20/8 — Πέλοπας Κιάτου

26/8 — Ατρόμητος Πειραιά

30/8 — Αχαϊκή

2/9 — Νέα Αρτάκη

10/9 — Θύελλα Ραφήνας ( εν αναμονή του πρωταθλήματος)

👉 Τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα αναρτώνται στα social media της ομάδας.

Στηρίζουμε το όνειρο !

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΛΛΑΔΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ  77- 71

 


7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 06:31

Μετά τη Σερβία, η Εθνική ομάδα Παίδων νίκησε με 77-71 και τη Λετονία, έκανε το «2 στα 2» στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Β. Μακεδονίας.

Μετά τη Σερβία, η εθνική ομάδα Παίδων νίκησε με 77-71 και τη Λετονία, έκανε το «2 στα 2» στον Δ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βόρεια Μακεδονία και σήμερα Δευτέρα (7/8) στις 22:00 θα επιχειρήσει να «καθαρίσει» την πρωτιά στο γκρουπ, απέναντι στην Πολωνία.

Μεγάλο ματς από τον Στράτο Παπασταύρου (20π.) και τον Νικόλα Σερμπέζη (14π.), καθοριστικό το «γκολ-φάουλ» του Βασίλη Καζαμία στα 18’’ που «τελείωσε» τη νίκη για τη «γαλανόλευκη» ομάδα.

Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη ξεκίνησε καλά στην πρώτη περίοδο και συντήρησε για αρκετή ώρα μία μικρή διαφορά, χωρίς να μπορέσει να ξεφύγει πολύ στο σκορ.

Η Εθνική Παίδων ζευγάρωσε τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 με το 77-71 επί της Λετονίας.

Οι κακές επιλογές στην επίθεση στη δεύτερη περίοδο και η μεγάλη αστοχία στις βολές (29/48, 60,42%) έδωσαν τη ευκαιρία στους Λετονούς να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, όμως η Εθνική Ομάδα ξαναβρήκε σιγά-σιγά την ισορροπία της κι έφερε το παιχνίδι στο δικό της ρυθμό.

Οι Σερμπέζης και Παπασταύρου διατηρούσαν την Ελλάδα μπροστά στο σκορ και στο τέλος η ψυχραιμία των Καζαμία και Παπασταύρου, χάρισαν το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στην Εθνική Ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 36-39, 51-51, 77-71

ΕΛΛΑΔΑ (Ιωάννης Καλαμπόκης): Αλεξάκης 8 (1), Καζαμίας 3, Λέφας 5, Ντάψης 6, Σερμπέζης 14 (2), Καραθανάσης 7 (9ρ.), Μακαρατζής 6, Μουτάφης 2, Παπασταύρου 20 (1), Πουρλίδας, Σκληρός 1, Στέβοβιτς 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια