Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1856)

 

Ολυμπιακός: Το 3-5-3 που προκαλεί… τρόμο

 

 

Σύνταξη ΙΝ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

  AΠοντένσε, Γιόβετιτς και Σόλμπακεν είναι παίκτες του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να δημιουργούν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών μία νέα τριάδα στην επίθεσή τους. Κι αν τα ονόματά τους δεν «λένε» τίποτα στους αντιπάλους, τότε ο αριθμός «353» θα πρέπει να τους «πει»… Ο Ολυμπιακός επέλεξε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών να… ταρακουνήσει το πρωτάθλημα της Super League αλλά και τους Ευρωπαϊκούς του αντιπάλους ανακοινώνοντας την -μεγάλη- επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε.

   Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το σχέδιο τους, καθώς νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει τον Όλα Σολμπάκεν και τον Στέφαν Γιόβετιτς, δημιουργώντας έτσι μία νέα ποιοτικότατα τριάδα στην επίθεση, που θα πλαισιώσει την υπάρχουσα, η οποία έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ιδανικά. Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί πολλά για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και ειδικά για το ποια χαρακτηριστικά και τι αριθμούς θα προσφέρει ο κάθενας τους στον Ολυμπιακό.

Όπως επίσης, είναι λογικό τα προπονητικά τιμ των αντιπάλων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, να προσθέτουν τα ονόματα των Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν στην ανάλυση που θα κάνουν προκειμένου να μπορέσουν -όταν έρθει η ώρα- να τους περιορίσουν. Αν από την άλλη τα παραπάνω ονόματα από μόνα τους δεν «λένε» τίποτα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού τότε αν τους κοιτάξεις μαζί θα δεις έναν αριθμό, ο οποίος μπορεί να σου προκαλέσει τρόμο.

Πηγή: Σύνταξη ΙΝ  2 Σεπτεμβρίου 2023

 

Το πρώτο της μετάλλιο πανηγύρισε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων/κορασίδων, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη

 


Η εθνική ομάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό του κόμπο, όπου οι Αντωνία Μπόκου, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Αρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή και Γεωργία-Μυρτώ Ζαγκανά συγκέντρωσαν 229.7063 βαθμούς και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Την πρώτη θέση πήρε η Ιαπωνία με 242.4022β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Ισπανία με 228.4660β.

Το βάθρο «άγγιξε» νωρίτερα και η Εστέλλα Καραμανίδου, η οποία έχασε το μετάλλιο στο σόλο για λιγότερο από ένα βαθμό. Η Ελληνίδα αθλήτρια συγκέντρωσε 246.6995 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, έναντι 247.4656β. της Γιαπωνέζας Νάο Σιραχάσε, η οποία πήρε την τρίτη θέση.

Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Γαλλίδα Ρομάν Τεμεσέκ με 261.6123 βαθμούς, ενώ δεύτερη ήταν η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ με 249.5852β.

 

               

ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963

Ο ΠΑΣ Κόρινθος ταξιδεύει στην Ρόδο για την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας

 

 

     Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Ρόδος στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου αυτή την Κυριακή 10/9 .  Ο εκτός έδρας αγώνας και μάλιστα με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα των γηπέδων ποδοσφαίρου αποτελεί πρόκριμα για την ομάδα μας, η οποία θα δείξει κατά κάποιο τρόπο τα πρώτα δείγματα για την πορεία στο δύσκολο μονοπάτι της ανόδου.

     Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος έχει κάνει καλή προετοιμασία και η παρουσία του Προέδρου Αλέξη Κούγια, έμπειρου παράγοντα μεγάλων ομάδων χρειάζεται συμπαράσταση από τους φιλάθλους της Κορινθίας περίσκεψη και προπαντός υπομονή.      Οι αγώνες που θα αρχίσουν αυτή την Κυριακή έχουν μάκρος μπροστά τους με όλους τους απέναντι να είναι ισχυροί αντίπαλοι τόσον εκτός όσο και εντός έδρας. Η ανάμνηση παλαιών εποχών που κάποιοι θερμόαιμοι δήθεν φίλαθλοι δάγκωσαν το χέρι που χρηματοδοτούσε τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή. Τυχεροί οι παίκτες μας που έχουν μια τέτοια διοίκηση. Οφείλουν με ομόνοια, ομαδικότητα  και αγωνιστικό πνεύμα να συμβάλουν στην πολύ καλή εκπροσώπηση της ομάδας μας στο Πρωτάθήμα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

     Καλή επιτυχία και καλή αρχή στην ομάδα μας!

     Στηρίζουμε το όνειρο !

 

 

SUPER CUP Κορινθίας

Ο ΠΑΣ Κόρινθος κατέκτησε το Super Cup Κορινθίας

με αντίπαλο τους Αγίους Θεοδώρους με σκορ 3-0

 

Η ομάδα μας βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ με 2 γκολ του Μερκούρη στο 14' και στο 16' και έριξε ρυθμούς μέχρι και το 2ο Ημίχρονο και το 82' όπου ο Κουτσουμπέλας έκανε το τελικό 3-0.  Η οικογένεια του ΠΑΣ αφιερώνει την κατάκτηση του τροπαίου στον Κώστα Χαρτσιά που ήταν άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο φιλικό μας. Του ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας!

Στηρίζουμε το όνειρο !

ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.

Λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, λύθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Κυριαλάνη και Χρήστο Δημητρίου

Το Δ/Σ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, που από την πρώτη στιγμή έχει δεσμευτεί έναντι των οπαδών της, οι οποίοι ζουν τα τελευταία χρόνια την απαξίωση της ιστορικής μας ομάδας & θέλει να καταστήσει σαφές με αυτές του τις αποφάσεις ότι πάνω από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι η ομάδα και η ιστορία της! Όποιος δεν σέβεται τους συμπαίκτες του, τους οπαδούς, τους προπονητές και τη διοίκηση, που αγωνίζονται νυχθημερόν για να επανέλθει η ομάδα στη θέση που της ανήκει, παύει να αποτελεί μέλος του ρόστερ!

Ευχόμαστε στους δυο πρώην ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι βοήθησαν μαζί με τους υπόλοιπους στο να κατακτήσουμε το περσινό πρωτάθλημα και ακολούθως την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, προσωπική και ποδοσφαιρική ευτυχία!

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Κούγιας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια