Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1856)

 

 

Η χωρίς μάχη κατάληψη της Ελλάδας…

     

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει καταστεί αφόρητα επικίνδυνο για την Πατρίδα μας Ελλάδα. Είναι φανερό πως έχει πάρει μορφή διαρκούς και ύπουλου κινδύνου όσον αφορά τη συνοχή και διατήρηση της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού, αλλά και της ασφάλειας της χώρας. Το κακό συναπάντημα ξεκινάει από πολλές κατευθύνσεις και μάλιστα επώνυμα. Παράγοντες που το επηρεάζουν, το σχεδιάζουν και το διατηρούν είναι η ανισοκατανομή του παγκόσμιου πλούτου, οι τοπικοί πόλεμοι, η αναθεωρητική τακτική της γειτονικής Τουρκίας του Ερντογάν, η έλλειψη κοινωνικής ευθύνης  μας έχουν των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Συνθήκη Σέγκεν και η ατολμία των Ελληνικών κυβερνήσεων, που δέχονται αυτή την κατάσταση δουλικά.

    Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε σε όλους τους παραπάνω παράγοντες και την ιδιομορφία του Ελληνικού εδάφους, της θάλασσας και των διάσπαρτων εκατοντάδων νησιών και βραχονησίδων, αλλά θα το παραβλέψουμε γιατί αποτελούν και πλεονέκτημα για την χώρα μας σε πολλούς τομείς. Κάθε ένας από τους παραπάνω παράγοντες συμβάλλει με τον τρόπο του στη διόγκωση του προβλήματος. Θα αποφύγουμε να μπούμε στη λεπτομερή ανάλυση γιατί ο χώρος του παρόντος άρθρου δεν μας το επιτρέπει. Σωρευτικά όμως θα πούμε ότι όλοι αυτοί διαδραματίζουν σοβαρό ρόλο στην  υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων χωρίς σχεδόν κανένα κόστος υλικό ή πνευματικό ή και θέματος ασφάλειας, επικαλούμενοι διεθνείς κανόνες που οι λαθρομετανάστες και ην Τουρκία καταπατούν ασύστολα.

   Οι διεθνείς θεσμοί που φέρουν το όνομα ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Σέγκεν έχουν καταφέρει, θα έλεγα από σκοπού, να καταληφθεί η χώρα μας Ελλάδα αμαχητί και στο όνομα  των άνομων συμφερόντων που εξυπηρετούν. Κατάφεραν με τις αποφάσεις τους να δέχεται Ελλάδα σχεδόν καθημερινά δεκάδες και εκατοντάδες λαθρομετανάστες που οργανώνει το επίσημο Τουρκικό κράτος στα απέναντι τουρκικά παράλια. Εκεί τους συγκεντρώνουν, τους εκπαιδεύουν, προσηλυτίζουν μερικούς από αυτούς και μας τους στέλνουν πεσκέσι. «Συμπωματικά» όλοι, μα όλοι είναι Μουσουλμάνοι και κανένας χριστιανός, διαλεγμένοι να έχουν μαζί τους 3-5 μικρά παιδιά.

    Τους βάζουν σε σαπιοκάραβα ή φουσκωτές μεγάλες βάρκες, τους συνοδεύουν όργανα του παρακράτους της Τουρκίας διακινητές επ΄αμοιβή και όταν φτάνουν σε ελληνικά ύδατα τηλεφωνούν στο Λιμενικό μας ότι κινδυνεύουν να πνιγούν στα νερά μας οι άμοιροι καταδιωγμένοι από την χώρα τους. Πλέουν ασμένως τα πλοιάρια του Λιμενικού διασώζουν τους ναυαγούς που έσκισαν οι ίδιοι της φουσκωτές βάρκες και τότε γίνεται υπό την πίεση της  διεθνούς κοινής γνώμης η συγκέντρωση προχείρως σε καταυλισμούς όπου τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων, αλλά μετά από 5-6 χρόνια έχουν η κάθε οικογένεια «λαθρό από 5 και άνω παιδιά, με δικαιώματα παραμονής στην Ελλάδα των Ελλήνων εξυπακούεται. Διώχτε τους πριν να είναι αργά… 


Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια