Header Ads

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Φ. 1859)

 

Ο πρώην «Νομάρχης» Αναστάσιος Γκιολής

Ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρωτιά να αναλάβει καθήκοντα

Και ν΄ αρχίσει πάλι ολοκληρώνοντας το δημιουργικό του Έργο

 

 

 

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του πρώην Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη και νυν Θεματικού Αντιπεριφεριάρχη ΕΣΠΑ και Προγραμμάτων, Αναστάσιου Γκιολή, ο γιατρός μπαίνει ανανεωμένος, γερός, ορεξάτος γεμάτος δύναμη και επιθυμία στον προεκλογικό αγώνα με σημαία του την προσφορά στα κοινά. Ο “πρώην “Νομάρχης”, που εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές όλοι λένε πως θα διατηρήσει και σ΄αυτές τις εκλογές την δύναμή του και ακόμη παραπάνω. Αυτό το τελευταίο το βασίζουν στο γεγονός ότι αποχώρησε από την εκλογική μάχη ο σημερινός “Νομάρχης” Χάρης Βυτινιώτης και το κενό θα καλυφτεί κυρίως  από τους δύο Περιφερειακούς Συμβούλους της δυτικής Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή και Σωτήρη Μουρίκη.

     Ο Αναστάσιος Γκιολής δεν έχει ανάγκη συστάσεων, γιατί είναι πολύ γνωστός πλέον στον Νομό Κορινθίας. Τον γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες και τα ρέματα, που με προφητική γνώση, αποψίλωσε και καθάρισε από τα σκουπίδια και τα ξερά χορτάρια όταν ανέλαβε καθήκοντα. Κάποιοι ειδήμονες πιστεύουν ότι με αυτή του την ενέργεια, αν ενθυμίστε, από τα πρώτα του μελήματα οφείλεται το γεγονός ότι την φετινή χρονιά του καλοκαιριού, η Κορινθία δεν αντιμετώπισε το κακό και την καταστροφή άλλων εποχών και περιοχών.

     Από προσωπική μας πείρα είμαστε γνώστες πως κατέχει σχεδόν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Κορίνθιους, τους οποίους αγαπά, περιθάλπει και αγωνίζεται για την επίλυσή τους. Καθόλη την διετή χρονική περίοδο που ήταν ο μοναδικός “Νομάρχης” απέδειξε πέρα των τυπικών και τα ουσιαστικά του προσόντα. Συνεργάστηκε προς κάθε κατεύθυνση, προς τα πάνω και προς τα κάτω,, αλλά και με όλα τα ισότιμα και υπερκείμενα κλιμάκια. Η συνεργασία του με την Περιφέρεια υπήρξε άψογη, με τους πολιτικούς επίσης πράγμα που πέτυχε τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση των έργων, αλλά και χειμαζόμενων που τα βρήκε μπροστά του δίνοντας λύσεις.

      Πάνω σ΄αυτό το θέμα έχουμε προσωπική πείρα γιατί τον παρακολουθούσαμε δημοσιογραφικά από κοντά. Μας είχε εκπλήξει η επιθυμία του να προσφέρει σοβαρό έργο και προ διετίας και σήμερα από τη θέση του υπεύθυνου Θεματικού Αντιπεριφαρειάρχη. Επειδή το θέμα αποτελεί παράγοντα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα ασχοληθούμε εντός των ημερών σοβαρά ανατρέχοντας στα αρχεία της εφημερίδας και θα αναδείξουμε με έγκυρο και απτό τρόπο το σημαντικό έργο που επιτέλεσε και επιτελεί χθες και σήμερα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής.

 

      


Δεν υπάρχουν σχόλια