Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1858)

 

 

 

 

Η Ιστορία διδάσκει διασφαλίζοντας το μέλλον

Η  Ελληνική Κοινωνία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που συνέβαιναν στο Ελλαδικό περιβάλλον, αλλά και στον περίγυρό μας στην περίοδο της δικομματικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η Βόρεια Αφρική, η Μέση Ανατολή και άλλες χώρες εφλέγοντο από τον παραλογισμό των Ισλαμιστών , οι οποίοι υποκινούνταν από τις δυνάμεις του σκότους σε Πόλεμο διαρκείας και υποχρεωτικό εποικισμό Κρατών - Στόχων. Μέσα λοιπόν, σε αυτήν την τεταμένη Κοινωνικά και Εθνικά Ατμόσφαιρα, ο προβληματισμός για τις πράξεις της δικομματικής Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, αλλά και για τις αυθαιρεσίες και απερίσκεπτες, αν όχι αντεθνικές ενέργειες των Υπουργών Εξωτερικών, Εθνικής Οικονομίας, Εργασίας, Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, δημιουργείτο οργή και αγανάκτηση στην πλειοψηφία των Ελλήνων.

Προκαλούσε το κοινό αίσθημα η προώθηση της ανέγερσης και μάλιστα από τα Ταμεία του Κράτους, του Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα. Παρόμοια αισθήματα δημιουργούσαν οι ενέργειες του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε πάρει επάνω του εργολαβικά την προβολή της Μουσουλμανικής Τουρκίας και την ανοχή έναντι των Πειρατών της Ελληνικής Ιστορίας, Σκοπιανών.

    Παράλληλα με τα παραπάνω, ακόμη ένας προβληματισμός εκτρέφετο από τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις για Εθνολογική  και Συνταγματική αλλοίωση, ενώ διαλαλούσαν συνυπογράφοντες με τις πράξεις τους τη λεηλασία και τη  δολοφονία Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Η προπαγάνδα τους δεν είχε όρια στο διαδίκτυο και τα άλλα ΜΜΕ. Χιλιάδες οι σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία, την Αίγυπτο, στην Ουκρανία και σε άλλα μέρη του κόσμου. Άλαλοι εμείς οι υποτίθεται Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που μας διοικούσαν τότε ποιος ξέρει πως και γιατί, οι Άθεοι.

 Βεβαίως άνοιξαν κάποτε τα μάτια τους και ξεβούλωσαν τ΄αυτιά τους οι έχοντες την πλειοψηφία αγνοί Έλληνες και τους μαύρισαν στις εκλογές. Έριξαν στη σημερινή κατάντια το ένα κόμμα και στην αφάνεια το δεύτερο, που θεωρήθηκε συνυπεύθυνο στο ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας. Θα μου  πείτε, τώρα πως σου ήλθε να μας υπενθυμίσεις αυτή την μαύρη εποχή του εθνομηδενισμού;

Απλώς εφαρμόζουμε την απλή λογική που επιβάλλει να μην ξεχνάμε κομβικές στιγμές που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας της Πατρίδας μας, Ειδικά τώρα που προσπαθούν διάφορα κέντρα αποφάσεων εχθρικά προς την Ελλάδα να νεκραναστήσουν με ανορθόδοξες μεθόδους το αμαρτωλό κόμμα που ευθύνεται για πολλές πολιτικές αμαρτίες.  Πιστεύουμε ότι αυτοί που δεν ξέρουν Ιστορία είναι καταδικασμένοι να χαθούν δια παντός. Το παρελθόν δεν διαγράφεται και υπάρχει για να διασφαλίζει το μέλλον. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!... 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια