Header Ads

Πολιτικές Δράσεις Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη (Φ. 1859)

 


Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κου Κωνσταντίνου Τασούλα η Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη  θα είναι η επόμενη Πρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου της Βουλής των Ελλήνων.


 
Μαριλένα Σούκουλη  Βιλιάλη: "Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη μας και το τμήμα Θεολογίας  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνουν το Ά Συνέδριο Παύλειων Σπουδών με τίτλο "Παύλος και Κόρινθος". Μια σπουδαία πρωτοβουλία που κινείται προς την ωφέλιμη ανάδειξη του θρησκευτικού πλούτου της περιοχής μας. 
 
  
 
 Η διασύνδεση της θρησκευτικής μας ταυτότητας με την επιστημονική κοινότητα θα εμβαθύνει  περισσότερο την ιστορική και θεολογική γνώση και θα προβάλλει την πολιτισμική αξία της περιοχής μας. Θερμά συγχαρητήρια στον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο και σε όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του συνεδρίου". 
 
Η Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη   εισηγήτρια  στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  με τίτλο «Κύρωση του Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Σύμβασης επί του Συμβολαίου για τη Διεθνή Μεταφορά Εμπορευμάτων Οδικώς (CMR) σχετικά με το Ψηφιακό Δελτίο Παράδοσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια