Header Ads

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ! (Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου) (Φ. 1861)

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ!

 

Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου

Δικηγόρος

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

MSc Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Εσείς αποφασίσατε για τη συνέχεια της Δημοτικής Αρχής των Κορινθίων κι εγώ τιμώ την απόφασή σας αυτή!

Η έντονη εμπειρία της εκλογικής αναμέτρησης, η οποία -ως γνωστό- παρασύρει πολλές φορές υποψηφίους και ψηφοφόρους σε έριδες, αψιμαχίες, ζήλια, συγκρίσεις, άκομψη, απολίτιστη και μη εποικοδομητική αρνητική κριτική, ήταν τόσο "κόντρα" στον δικό μου χαρακτήρα, στη δική μου προσωπικότητα και δημιουργική διάθεση προσφοράς που με "απωθούσε" και με απέτρεπε στο παρελθόν από την όποια εμπλοκή μου....

Η φετινή μου, όμως, εμπειρία, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος, με διέψευσε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

 

Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και η συμπόρευσή μου με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών αποδείχθηκε μία ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Αποτελεί μία προσωπική εμπειρία που με δίδαξε πολλά, με ωφέλησε ως Άνθρωπο και με "ωρίμασε" ως Πολίτη!

Η εξωστρέφεια, η καθημερινή επικοινωνία και πραγματική γνωριμία με όλους εσάς, φίλους, φίλες, συνδημότες, συνδημότισσες, αγνώστους ακόμη κατοίκους του Δήμου Κορινθίων, με βοήθησε να καταλάβω βαθύτερα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους του τόπου μου και μου προσέδωσε οφέλη και πνευματικά εφόδια πολλαπλά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Βασίλη Νανόπουλο, Δήμαρχο Κορινθίων και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, για την τιμή της επιλογής του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του! Είμαι πεπεισμένη, από όλη αυτήν την κοινή πορεία, ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει στον Δήμο μας, σε σας, ολοκληρώνοντας το έργο που άρχισε κατά την 1η θητεία του και το οποίο ελπίζω να συνεχισθεί από τον Νέο Δήμαρχο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συνυποψηφίους και τις συνυποψήφιές μου για τον όμορφο και έντιμο κοινό αγώνα μας! Γνώρισα άξιους ανθρώπους και κέρδισα νέους φίλους και φίλες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την οικογένειά μου, τον άνθρωπο της ζωής μου Τάσο Κελλάρη και τα εκλεκτά παιδιά μας για την υπομονή και στήριξή τους, τους συνεργάτες του γραφείου μου, την Αρετή, την Κατερίνα, τη Δήμητρα, ιδιαιτέρως δε, τον πατέρα μου, τον Βαγγέλη Κόκκινο, τον Κορίνθιο, που παρά την προχωρημένη ηλικία του αγωνίστηκε στο πλευρό μου για να σας κοινοποιήσει όλα αυτά που "εκείνος" και "εμείς" ξέρουμε για τα "θέλω" και "μπορώ" μου!

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη μητέρα μου, Ελένη, αλλά και στον αδελφό μου Κυριάκο, στις νύφες μου Σίσσυ και Χριστίνα, στα ανίψια μου, στη Βέρα, στον Χρήστο, στη θεία Ντίνα, στα ξαδέλφια μου που με στήριξαν, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα υγείας της και να μην λείψω από τον "αγώνα" είναι λίγο. Ξέρουν αυτοί...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολόψυχα όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα, με τιμήσατε με την ψήφο σας και αγωνισθήκατε για να με δείτε Δημοτική Σύμβουλο Κορινθίων με Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο, αλλά και όλους όσοι δεν το πράξατε για δικούς σας λόγους.

Δεν εξελέγην ως Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης. Η θέση κατάταξής μου θα μου επέτρεπε να γίνω Δημοτική Σύμβουλος, εάν εκλεγόταν ως Δήμαρχος ο Βασίλης Νανόπουλος Vasileios Nanopoulos.

Σέβομαι απολύτως τις επιλογές όλων και είμαι ευγνώμων!

Συγχαρητήρια στον Νέο Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Νίκος Σταυρέλης και σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης με την ευχή: «Να πράξετε ό,τι υποσχεθήκατε και ακόμη περισσότερα!».

Σήμερα ΕΙΜΑΣΤΕ και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΈΝΑ, για τον Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

Να ξαναδούμε τον Δήμο μας και την Κόρινθο Σύγχρονη Πρωτεύουσα του Πολιτισμού, της Δημιουργίας, της Ομορφιάς, της Καλαισθησίας, της Ανάπτυξης!

Γι'αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από όπου και με όποιον τρόπο μπορώ!

Γυρνώ στα επαγγελματικά και οικογενειακά καθήκοντά μου, χωρίς να ξεχνώ το πάθος μου για τον Πολιτισμό μας, την πόλη μου και τα χωριά μας!

Κοκκίνου Παρασκευή (Εύη)

Η Δικηγόρος σας, η Φίλη σας, η Συγγενής σας, ο Άνθρωπος που πάντα μπορείτε να προστρέχετε!

τέως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορινθίων με Βασίλη Νανόπουλο, με Συμμαχία Πολιτών!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια