Header Ads

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Φ. 1862)


Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις

Το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί για τις επόμενες δέκα ημέρες, όχι μία, αλλά δύο σπουδαίες Παγκόσμιες διοργανώσεις της πάλης. Veterans Wrestling & Grappling World Championships Loutraki 2023

Το Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» έχει ήδη «φορέσει» τα καλά του για να υποδεχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling (GP/GP Gi) Βετεράνων και U15 που ξεκινάει σε λίγη ώρα.

 


 


«Η Πάλη να γίνει κυρίαρχη στην Ελλάδα»

 

Η αντίστροφη μέτρηση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης και Grappling έχει ξεκινήσει και στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου.

 

 

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, του Δημάρχου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη και του προέδρου της αναδόχου εταιρείας Sportcamp Σπύρου Καραβούλη.

Ο υπουργός Αθλητισμού εξήρε την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για το έργο που έχει κάνει και τη μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας που δείχνει με την ανάληψη πολλών διεθνών διοργανώσεων.

Ο Γιάννης Βρούτσης στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς ως Αθλητική Ηγεσία, θα σταθούμε στο πλάι των ανθρώπων της Πάλης, την οποία επιδιώκουμε να κάνουμε κυρίαρχη στη χώρα».

Λεωνάκης: «Η Ελληνική ομοσπονδία Πάλης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης είναι έτοιμη για ένα μεγάλο διπλό στοίχημα. Από τις 14 έως τις 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα. Αυτό των Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης και του Grappling.

Είναι η πολυπληθέστερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Πάλης για το 2023 και θα συμμετέχουν 1000 αθλητές.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης και βασικός μας στόχος είναι η ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων.

Αυτή είναι η 4η μεγάλη διοργάνωση που μας έχει ανατεθεί φέτος. Τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα Βαλκανικό που είναι σχεδόν αυτοχρηματοδοτούμενα και τα οφέλη για το άθλημα και την χώρα μας είναι πολλαπλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Παρά το γεγονός ότι έχει αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντά του δείχνει έμπρακτα ότι είναι δίπλα μας. Υπουργέ καλή επιτυχία στο έργο σας. Η Ελληνική Πάλη θα είναι στο πλευρό σας.

Τον Δήμαρχο Λουτρακία – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη για την συνεισφορά του και φυσικά το Sportcamp για την συνεργασία.

Τέλος θα ήθελα να καλέσω εσάς τους δημοσιογράφους να αγκαλιάσετε τη διοργάνωση. Ενα Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι η θέληση της ψυχής και η αγάπη για τον αθλητισμό δεν τελειώνει ποτέ!

 

Βρούτσης: «Διοργανώσεις σαν αυτές βοηθούν τα μέγιστα τη διάδοση του αθλήματος»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, υπογράμμισε ότι μέσα από τον θεσμικό του ρόλο θα βοηθήσει τα μέγιστα το άθλημα της Πάλης και υποστήριξε ότι διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς βοηθούν στη διάδοση του αθλήματος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Καλωσορίζω εδώ στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Πάλης και χαιρετίζω τις δύο μεγάλες Παγκόσμιες διοργανώσεις, Grappling και Ολυμπιακής Πάλης, που θα διεξαχθούν στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου.

Είναι η πρώτη συνέντευξη Τύπου που φιλοξενείται στο νέο αναβαθμισμένο Υπουργείο Αθλητισμού που έχω τη χαρά να υπηρετώ κάτω από την «ομπρέλα» της Παιδείας, πάγιο αίτημα των ανθρώπων του αθλητισμού, βασισμένο στην άρρηκτη διασύνδεσή του με την εκπαίδευση.

“Το τεχνικώτατον και πανουργότατον των αθλημάτων” εξάλλου όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο Πλούταρχος στο αγώνισμα της Πάλης, καταδεικνύει αυτή ακριβώς την σχέση της φυσικής εξάσκησης με την όξυνση του νου.

Έχουμε την ιστορική υποχρέωση να συντηρούμε τη φήμη του ένδοξου και πολυθρύλητου αγωνίσματος της Πάλης, που κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας ανακήρυττε τον πρώτο των πρώτων.

Η Πάλη, μέσα από τη δική μου συγκρότηση και Παιδεία, αξιολογείται ως ένα από τα σημαντικότερα σπορ που έχουμε, όχι μόνο γιατί είναι ένα αμιγώς ελληνικό άθλημα με ρίζες από αρχαιοτάτων ετών, αλλά και γιατί εξασκεί όλο το σώμα και διαπλάθει χαρακτήρες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αθλητισμός και οι Αξίες του Ολυμπισμού γεννήθηκαν εδώ στην Ελλάδα και αυτή είναι η σπουδαιότερη παρακαταθήκη για εμάς τους Έλληνες, την οποία οφείλουμε να επισημαίνουμε σε κάθε ευκαιρία.

Εμείς ως Αθλητική Ηγεσία, θα σταθούμε στο πλάι των ανθρώπων της Πάλης, την οποία επιδιώκουμε να κάνουμε κυρίαρχη στη χώρα.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την Πάλη ώστε να βρεθεί εκεί που της αξίζει, να καταφέρουμε δηλαδή να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα νέα παιδιά, και να την εντάξουμε στον σχολικό αθλητισμό, έτσι όπως αυτός θα εξελιχθεί μέσα από τη θεσμική του πλέον αναβάθμιση με τη σύμπραξη των Υπουργείων Παιδείας και Αθλητισμού.

Έχουμε πλέον τη «χρυσή ευκαιρία» να συνδέσουμε τον σχολικό αθλητισμό με τον σωματειακό αθλητισμό, αλλά στοχευμένα και όχι αποσπασματικά όπως μέχρι στιγμής λειτουργούσε.

Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη της Ομοσπονδίας Πάλης.

Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω ότι θα είμαι στο πλευρό σας. Θα υποστηρίξω τις πρωτοβουλίες σας και θα ανταποκριθώ σε όποια υλικοτεχνική βελτίωση χρειαστούν οι αθλητικές υποδομές σας.

Ειδικά διοργανώσεις σαν αυτές που βρίσκουν φιλοξενία σε πόλεις της περιφέρειας βοηθούν τα μέγιστα τη διάδοση του αθλήματος, που είναι και το ζητούμενο, αλλά συμβάλλουν και στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Θα ήθελα λοιπόν να συγχαρώ τον πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για τις προσπάθειες που κάνουν ώστε το ιστορικό άθλημα να διεισδύσει σε μεγαλύτερα κοινά, και να καταστεί η χώρα μας πρωταγωνίστρια διεθνώς όχι μόνο χάρη στις αγωνιστικές επιδόσεις της αλλά και χάρη στις βέλτιστες οργανωτικές ικανότητές της.

Γκιώνης: «Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή»

Ο δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και επεσήμανε ότι το Λουτράκι είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που απευθύνω χαιρετισμό για τις δύο παγκόσμιες διοργανώσεις πάλης που έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το Κλειστό Γυμναστήριο Γεώργιος Γαλανόπουλος, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του αγώνα.

Ο Δήμος μας επιλέγεται για ακόμη μία φορά ως  ιδανικός τόπος διεξαγωγής διοργανώσεων διεθνούς βεληνεκούς, επιβεβαιώνοντας τον διεθνή χαρακτήρα της πόλης ως προορισμός αθλητικού τουρισμού.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που εμείς στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή και στηρίξαμε έμπρακτα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αθλητών και της Ομοσπονδίας και να στεφθεί η διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία.

Με πάνω από 1000 συμμετοχές αθλητών, ηλικιών από 12 έως 60 ετών από την Ελλάδα και 32 χώρες του εξωτερικού, επισκέπτες και τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία του Δήμου μας, επισκέπτονται τα καταστήματα εστίασης, τονώνουν την τοπική οικονομία και δημιουργούν μεγάλη αξία προβολής.

Με τεράστια εμπειρία στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων, το Λουτράκι έχει αποδείξει ότι θα είναι πάντα ένας σταθμός που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τις δράσεις όλων των αθλητικών συλλόγων και των Ομοσπονδιών.

Από την αρχή της θητείας μας, επενδύσαμε στον αθλητισμό εκσυγχρονίζοντας τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και δημιουργώντας νέες υποδομές που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Και δεν σταματάμε εκεί…..

Διεκδικούμε και προσελκύουμε ακόμη μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και εμπλουτίζουμε διαρκώς το καλεντάρι των αθλητικών διοργανώσεων, δίνοντας μια νέα προοπτική στον τόπο μας.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Βετεράνων Πάλης κατέχουν ξεχωριστή σημασία καθώς συμβολίζουν τη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής του ανθρώπου να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να κατακτήσει υψηλούς στόχους.

Η συμμετοχή πάνω από 1000 κορυφαίους αθλητές στέλνει σε όλους μας μηνύματα αισιοδοξίας, και μας διδάσκει πώς να αγωνιζόμαστε με πίστη, να δίνουμε την ψυχή μας σε αυτό που αγαπάμε και να θριαμβεύουμε, παρά την ηλικία, και κυρίως, μεταφέρει στη νέα γενιά αθλητών εμπειρίες, γνώσεις και υγιή πρότυπα ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους και την κορυφή.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Αθλητισμού, κ. Βρούτση, ο οποίος αγκαλιάζει αθλητικές διοργανώσεις που καθιστούν τον Δήμο μας πόλο έλξης και επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού και να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος, καθώς επίσης, το αθλητικό κέντρο Sportcamp για την υλοποίηση αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Σας υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια κι εύχομαι η εμπειρία στον τόπο μας να είναι ξεχωριστή. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Καραβούλης: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική διοργάνωση»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Sportcamp που έχει αναλάβει και την διοργάνωση, Σπύρος Καραβούλης, τόνισε:

«Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί ένα από τα μεγάλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, δεδομένου ότι την προβάλλει διεθνώς και φέρνει συνάλλαγμα σε περιόδους χαμηλής τουριστικής κίνησης.

Αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού αποτελούν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως η συγκεκριμένη, το παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων το οποίο φιλοξενούμε για τρίτη φορά στη χώρα μας, μετά το 2015 στην Αθήνα και το2021 στο Λουτράκι και πάλι.

Η εταιρεία μας Sportcamp ειδικεύεται στην υποστήριξη της διεκδίκησης, ανάληψης και διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων σε συνεργασία με τις ελληνικές αθλητικές ομοσπονδίες.

Όπως προείπε και ο κύριος Υπουργός και ο κύριος Δήμαρχος και ο κύριος Πρόεδρος εδώ έχουμε ένα εξαιρετικό μείγμα. Έχουμε ένα υπουργείο το οποίο στηρίζει ενεργά τον αθλητικό τουρισμό, μία ομοσπονδία με εξαιρετική εξωστρέφεια, η οποία διαρκώς διεκδικεί και αναλαμβάνει μεγάλες αυτοχρηματοδοτούμενες αθλητικές διοργανώσεις – θα πρέπει να το τονίσουμε αυτό διότι δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αυτοχρηματοδοτούνται – και έχουμε και έναν προορισμό, το Λουτράκι, το οποίο διαθέτει εξαιρετικές τουριστικές υποδομές, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Και έχουμε και έναν Δήμαρχο ο οποίος προσωπικά στηρίζει και πιστεύει στον αθλητικό τουρισμό και για αυτό έχει καταστεί και ένας από τους κορυφαίους διεθνείς πλέον αναγνωρισμένους αθλητικό – τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Έχουμε επομένως όλες τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική διοργάνωση.

Η  εταιρεία μας, η οποία πλέον διαθέτει εμπειρία περίπου μισού αιώνα, υπηρετώντας στον ελληνικό αθλητισμό μέσα από διάφορες ιδιότητες, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά, ώστε να έχουμε ακόμα μία εξαιρετική διοργάνωση».

 

 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ενημερωτική Ημερίδα στην Κόρινθο με Θέμα «Καρκίνος Παχέος Εντέρου»

 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κορινθίων, στο πλαίσιο άσκησης προγραμμάτων ενημέρωσης και προληπτικής ιατρικής, προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος Παχέος Εντέρου». 

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2023, με ώρα έναρξης 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης”, με ομιλητή τον καθηγητή Βασίλειο Κ. Σακελλαρίου, Γενικό Χειρουργό και Ογκολόγο Χειρουργό.  

 Ο Δήμαρχος Κορινθίων   

Βασίλειος Νανόπουλος

Η Αντιδήμαρχος

Μαρίνα Ραντίτσα


ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

 Ψηφιακός ανασχηματισμός και στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου

 


18 Οκτωβρίου 2023

 

Στο πλαίσιο του ψηφιακού ανασχηματισμού που συνεχίζει να λαμβάνει χώρα στις δημόσιες υπηρεσίες μας, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τοποθετήσαμε μηχάνημα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Ξυλοκάστρου.

Με αυτή την προσθήκη, ο πολίτης είναι πλέον σε θέση να λαμβάνει αριθμό προτεραιότητας και να παρακολουθεί τη ροή της εξυπηρέτησης, γνωρίζοντας πότε έρχεται η σειρά του μέσα από την οθόνη που τοποθετήθηκε σε ευκρινές σημείο.  

Πρόκειται για μια απλή παρέμβαση που αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών και να διευκολύνει τόσο τους πολίτες, όσο και τους υπαλλήλους.

Η συνέχεια στον ψηφιακό ανασχηματισμό – Τι αναμένεται

Ο ψηφιακός ανασχηματισμός θα ολοκληρωθεί με την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των εκτυπωτικών μηχανημάτων του ΚΕΠ και με τις καλλωπιστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο τους επόμενους μήνες.

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

 

ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

21 για την παράταξη Σταυρέλη:

14 στην ΔΕ Κορινθίων,

τρεις (3) στην ΔΕ Άσσου Λεχαίου,

δύο (2) στην ΔΕ Σαρωνικού και

από μία (1) στις δημοτικές ενότητες Τενέας και Σολυγείας.

10 για την παράταξη Νανόπουλου:

έξι (6) στην ΔΕ Κορινθίων,

δύο (2) στην ΔΕ Τενέας και

από μία (1) στις ΔΕ Άσσου Λεχαίου και Σαρωνικού.

ΔΕΝ παίρνει έδρα στην ΔΕ Σολυγείας.

3 για την παράταξη Πρωτοπαππά: όλες στην ΔΕ Κορινθίων.

1 για την παράταξη Γκουργιώτη: (ο επικεφαλής της στην Κόρινθο)

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα επίσημα αποτελέσματα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 

1.     ΣΤΡΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 3067 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

2.     ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1203 (ΤΕΝΕΑΣ)

3.     ΤΑΓΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1203 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

4.     ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1028 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

5.     ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 1025 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

6.     ΜΕΛΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 961 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

7.     ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 947 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

8.     ΤΣΟΥΛΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ 938 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

9.     ΔΗΜΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 917 (ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ)

10.  ΧΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 906 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

11.  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 901 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

12.  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 793 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

13.  ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 769 (ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ)

14.  ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 742 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

15.  ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ 721 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

16.  ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 705 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

17.  ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 703 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

18.  ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ 650 (ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ)

19.  ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 553 (ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ)

20.  ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΤΕΤΑ) του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ 535 (ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ)

21.  ΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 498 (ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ)

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 

1.     ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)

2.     ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1095 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

3.     ΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 1089 (ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ)

4.     ΡΑΝΤΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1079 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

5.     ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 954 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

6.     ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 934 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

7.     ΠΙΕΤΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ (ΤΙΜΟΣ) του ΜΙΧΑΗΛ 915 (ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ)

8.     ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 645 (ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ)

9.     ΤΑΓΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 557 (ΤΕΝΕΑΣ)

10.  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 436 (ΤΕΝΕΑΣ)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ

1.     ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)

2.     ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 483

3.     ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΗΤΕΡ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 433

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

1.     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)

 

 

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

 

Διαμορφώθηκε οριστικά το νέο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Όπως προέκυψε οι 25 έδρες που μοιράζονται οι τρεις συνδυασμοί είναι:

15 για την παράταξη Γιώργου Γκιώνη:

έντεκα (11) στην ΔΕ Λουτρακίου και

τέσσερις (4) στην ΔΕ Αγίων Θεοδώρων.

8 για την παράταξη Μαρίας Πρωτοπαππά:

έξι (6) στην ΔΕ Λουτρακίου και

δύο (2) στην ΔΕ Αγίων Θεοδώρων.

2 για την παράταξη Κωστή Ζερβού (και οι δύο στην ΔΕ Λουτρακίου)

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα επίσημα αποτελέσματα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

  1. ΠΕΡΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 1030 (Λουτρακίου)
  2. ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 939 (Αγίων Θεοδώρων )
  3. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΓΚΕΛΝΤΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 929 (Λουτρακίου)
  4. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ 770 (Λουτρακίου)
  5. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ 709 (Λουτρακίου)
  6. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΟΥ ΘΕΩΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 699 (Αγίων Θεοδώρων )
  7. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 647 (Λουτρακίου)
  8. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΑΓΓΕΛΟΥ 644 (Λουτρακίου)
  9. ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 641 (Λουτρακίου)
  10. ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ 450 (Αγίων Θεοδώρων )
  11. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ 438 (Λουτρακίου)
  12. ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΑΝΘΟΥ 433 (Λουτρακίου)
  13. ΘΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ 398 (Λουτρακίου)
  14. ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΧΙΛΛΕΑ 363 (Λουτρακίου)
  15. ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 419 (Αγίων Θεοδώρων )

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

  1. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
  2. ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ 726 (Λουτρακίου)
  3. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 646 (Αγίων Θεοδώρων)
  4. ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ 567 (Λουτρακίου)
  5. ΜΕΞΙΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΗΣ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 474 (Λουτρακίου)
  6. ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 435 (Αγίων Θεοδώρων)
  7. ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 417 (Λουτρακίου)
  8. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 399 (Λουτρακίου)

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

  1. ΖΕΡΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
  2. ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΑΛΚΗΣ) του ΜΙΧΑΗΛ 308 (Λουτρακίου)

 

 

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βέλου Βόχας

 

Μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα επίσημα αποτελέσματα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέλου Βόχας διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ

«ΝΕΑ ΠΝΟΗ» – ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ

  1. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 686 (Βέλου)
  2. ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 628 (Βόχας)
  3. ΠΑΠΑΛΕΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 599 (Βόχας)
  4. ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 568 (Βόχας)
  5. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 544 (Βέλου)
  6. ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 522 (Βόχας)
  7. ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 493 (Βόχας)
  8. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 476 (Βέλου)
  9. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΕΝΝΑΙΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 431 (Βόχας)
  10. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 400 (Βέλου)
  11. ΔΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 388 (Βέλου)
  12. ΜΠΑΧΤΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΧΡΗΣΤΟΥ 346 (Βόχας)
  13. ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 346 (Βόχας)
  14. ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 340 (Βόχας)
  15. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ 339 (Βέλου)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΝΙΒΑΣ

  1. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΝΙΒΑΣ (ΒΕΛΟΥ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
  2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 942 (ΒΕΛΟΥ)
  3. ΚΑΛΛΙΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 885 (ΒΟΧΑΣ)
  4. ΡΑΠΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΛΙΑ 764 (ΒΕΛΟΥ)
  5. ΣΙΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 758 (ΒΟΧΑΣ)
  6. ΔΑΛΗΒΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 630 (ΒΟΧΑΣ)
  7. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΤΡΥΦΩΝΑ 610 (ΒΟΧΑΣ)
  8. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 533 (ΒΕΛΟΥ)

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ – ΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

  1. ΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΒΟΧΑΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
  2. ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 275 (ΒΕΛΟΥ)

 

 

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεμέας

 

Μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα επίσημα αποτελέσματα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεμέας διαμορφώνεται ως εξής:

Από την παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ – ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ εκλέγονται οι:

1 ) ΖΑΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 413

2 ) ΚΑΡΚΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 346

3 ) ΜΟΥΣΧΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 299

4 ) ΣΚΑΖΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 284

5 ) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 283

6 ) ΡΟΓΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 276

7 ) ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 267

8 ) ΣΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 256

9 ) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 253

10 ) ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 251

11 ) ΑΪΒΑΛΗ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 250

Από την παράταξη ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ – ΠΑΛΥΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ εκλέγονται οι: 

1 ) ΠΑΛΥΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)

2 ) ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 361

3 ) ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 276

4 ) ΣΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 263

5 ) ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 245

6 ) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 226

7 ) ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 223

8 ) ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ 215

  

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων

 

Διαμορφώθηκε οριστικά το νέο δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Όπως προέκυψε οι 25 έδρες που μοιράζονται οι δύο συνδυασμοί είναι:

15 για την παράταξη Σταματόπουλου:

12 στην ΔΕ Σικυωνίων,

δύο (2) στην ΔΕ Φενεού και

μία (1) στην δημοτική ενότητα Στυμφαλίας.

10 για την παράταξη Πιστεύου:

εννιά (9) στην ΔΕ Σικυωνίων και

μία (1) στην ΔΕ Στυμφαλίας.

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα επίσημα αποτελέσματα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ – ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

  1. ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1559 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  2. ΦΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ 1450 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  3. ΜΥΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1134 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  4. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 989 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  5. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 952 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  6. ΚΟΥΤΡΕΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 852 (ΦΕΝΕΟΥ)
  7. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ 732 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  8. ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΜΙΚΟΥ 710 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  9. ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ-ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 684 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  10. ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 631 (ΦΕΝΕΟΥ)
  11. ΖΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 599 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  12. ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 586 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  13. ΚΟΛΟΚΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 560 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  14. ΡΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ 545 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  15. ΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 537 (ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ)

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ 

  1. ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
  2. ΜΑΜΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 958 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  3. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 907 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  4. ΤΣΕΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΕΝΤΥ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 758 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  5. ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 732 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  6. ΚΟΤΣΙΡΗ ΕΛΕΑΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 648 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  7. ΜΠΙΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ 601 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  8. ΛΕΓΓΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 527 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  9. ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 511 (ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ)
  10. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 518 (ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ)

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια