Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1862)

 Η βουλευτής του Νομού Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης της επιχειρηματικότητας στον νομό Κορινθίας, με απώτερο σκοπό φυσικά την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας, επισκέφθηκε την ΜΟΤΟR OIL, την μεγαλύτερη βιομηχανία του νομού, και μία από τις μεγαλύτερες της χώρας, με μακροχρόνιο αποτύπωμα στον οικονομικό κύκλο της περιοχής μας και με πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Επισκέφθηκε επίσης μία ισχυρά αναπτυσσόμενη και με ιδιαίτερες προοπτικές επιχείρηση, την TIKOUN OLAM, η οποία δημιουργεί διαρκώς νέες θέσεις εργασίας.

 


  

Η βουλευτής της ΝΔ, Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για το τέλος των ανασκαφικών εργασιών του #Tenea_Προζεκτ για την τρέχουσα περίοδο. Ενημερώθηκε για την ανασκαφική έρευνα του 2023 από τις υπεύθυνες αρχαιολόγους κα Κόρκα Ελένη και κα Ευαγγέλογλου Βιβή αλλά και από την υπόλοιπη αρχαιολογική ομάδα για τα ευρήματα και την πρόοδο των εργασιών. Η βουλευτής τόνισε ότι ο πολιτιστικός πλούτος της περιοχής μας είναι αξεπέραστος και αποτελεί τεράστια πηγή υπερηφάνειας για όλους και ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για να τον αναδείξουν επιτελούν ένα σπουδαίο έργο  τους οποίους και συνεχάρη και τους υποσχέθηκε την συμβολή από μέρους της, όπου κριθεί απαραίτητο για να συνεχίσουν το έργο τους. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στο Σωματείο " Φίλοι της Τενέας" για την πρωτοβουλία της συνάντησης τους.

 


Η βουλευτής Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, την προηγούμενη εβδομάδα, μετείχε σε προεκλογική περιοδεία στο Νόμο Κορινθίας, για την στήριξη του νεοκλεγέντος περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημητρίου Πτωχού.

Αναλυτικότερα την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, η βουλευτής με κλιμάκιο βουλευτών της Ν.Δ., αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Αθαν. Μπούρα και τον Βουλευτή Κυκλάδων, κ. Μάρκο Καφούρο, περιόδευσαν στην Κόρινθο, στην Νεμέα και στον Δήμο Βέλου-Βόχας

Τέλος, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, η βουλευτής του νομού μας, Μαριλένα Σούκουλη- Βιλιάλη, περιόδευσε στην Κόρινθο, στο Λουτράκι, στους Αγίους Θεοδώρους και στην Περαχώρα, μαζί με την Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Άννα Καραμανλή, προκειμένου να προβάλλει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ Πτωχού, για την περιφέρεια Πελ/νησου.

Την Παρασκευή, 13-10-2023, η βουλευτής μαζί με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελ/νησου, και την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή, επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης μας, συναντήθηκαν με φορείς και επισκέφθηκαν εμπορικά καταστήματα της πόλης της Κορίνθου.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια